Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Daniel Băluță, promovat în staful PSD, datorită realizărilor avute în Sectorul 4

Primarul Daniel Băluță, promovat în staful PSD, datorită realizărilor avute în Sectorul 4
Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a fost promovat în staful PSD, datorită realizărilor avute în timpul mandatelor sale. Edilul a făcut anunțul, în care a explicat ce se întâmplă mai departe.

Primarul Daniel Băluță a fost promovat în staful PSD, datorită realizărilor avute în Sectorul 4. Edilul a transmis totul într-un mesaj, în care a mulțumit celor cu care a făcut echipă de-a lungul anilor și a anunțat că se retrage din funcția de președinte PSD al sectorului 4. 

Daniel Băluță a transmis că a fost propus pentru funcția de prim-vicepreședinte PSD și funcția de vicepreședinte PSD, regiunea București-Ilfov. Băluță va rămâne primar al Sectorului 4, căci a fost ales. Edilul a anunțat că va continua să dezvolte proiectele începute pentru dezvoltarea sectorului. În curând va deschide patinoarul Berceni Arena, unicul în București construit de la zero, dar și noua Facultate de Stomatologie, tot un proiect al primarului Daniel Băluță, medic de profesie.

Ce a transmis primarul Daniel Băluță comunității

Printre proiectele dezvoltate se numără și patinoarul din Berceni, care va fi deschis în aproximativ o lună și jumătate, dar și parcul pentru copii. 

„Au trecut ceva mai bine de 8 ani de când Sectorul 4 a ales drumul normalității. 8 ani în care comunitatea noastră s-a dezvoltat semnificativ, atât în plan politic, cât și administrativ. 8 ani în care zona de sud a Bucureștiului, cândva marginalizată, a cunoscut schimbarea în bine, o evoluție constantă, o creștere economică în care puțini au avut încredere. 

Patinoarul Berceni urmează să fie deschis în aproximativ o lună și jumătate
Foto: Facebook

De acum, ne pregătim, tot împreună, să ducem lucrurile la un alt nivel, în care să ne setăm obiective mult mai îndrăznețe și să căutăm noi orizonturi. Pentru acest lucru,  ca o recunoaștere a valorii echipei noastre, dar mai ales pentru o mai bună reprezentare a comunității Sectorului 4 la nivel național, doresc să îmi sprijin colegii de la nivelul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, în echipa președintelui Marcel Ciolacu. 

Daniel Băluță, promovat în staful PSD 

În acest timp, continuăm proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 4, proiecte care, în ultimii ani, au fost concepute și implementate de către o echipă de tineri deștepți, bine pregătiți profesional și deschiși la minte, dinamici, inovatori, experți în administrație publică, în atragerea de fonduri europene și, nu în ultimul rând, orientați doar către rezultate care cresc nivelul calității vieții în comunitatea noastră. Le sunt recunoscător pentru că au acceptat să fie alături de mine pe parcusul celor două mandate de primar deja încheiate și, privind retrospectiv, pot afirma cu mândrie că alături de ei, am reușit să atingem performanțe care cu greu vor putea fi egalate de alte unități administrative. 

Parcul pentru copii din Sector 4, alt proiect al lui Daniel Băluță
Foto: Facebook

Acești tineri, prin dedicarea și munca lor asiduă, au făcut ca Sectorul 4 să fie campionul absolut al accesării și gestionării fondurilor europene nerambursabile. Și-au pus pregătirea, experiența și energia acestei noii generații în slujba comunității noastre și așa, fără să fim acuzați de lipsă de modestie, am reușit să transformăm Sectorul 4 din așa numitul „cartier-dormitor” al Capitalei în Capitala Bucureștiului. 

S-a retras din funcția de președinte PSD Sector 4

Atât în plan personal, cât și public, le-am mulțumit, azi, pentru eforturile depuse și mi-am exprimat ferm admirația și aprecierea pe care o simt față de ei. A venit vremea ca și ei să treacă la următorul nivel de responsabilitate, așa că vă anunț cu bucurie faptul că în următorii patru ani, unul dintre tinerii despre care v-am vorbit, Andrei Trocan – fost viceprimar și actual city-manager al Sectorului 4, va fi noul președinte al PSD Sector 4, funcție din care, astăzi, m-am retras. 

Daniel Băluță a transmis că va prelua funcția de prim-vicepreședinte PSD și funcția de vicepreședinte PSD, regiunea București-Ilfov.
Foto: Facebook

Tot astăzi, am primit votul de susținere al Organizației PSD Sector 4 pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD și pentru funcția de vicepreședinte PSD, regiunea București-Ilfov.

Îi urez succes noului președinte și sunt convins că el și echipa alături de care va lucra vor reuși să consolideze progresul pe care l-am generat și vor oferi noi motive de mândrie celor care trăiesc, învață, muncesc și iubesc în Sectorul 4. 

Mult succes, Andrei, mult succes întregii echipe PSD Sector 4!

Hai, că se poate!”, a fost mesajul primarului Băluță. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre