Simona Ionescu / Redactor Șef

Marile pasiuni ale lui Andi Moisescu. Niciun cuvânt despre stilul de viață promovat de Olivia Steer, soția sa

Marile pasiuni ale lui Andi Moisescu. Niciun cuvânt despre stilul de viață promovat de Olivia Steer, soția sa
La 17 ani a început să pună muzică în discoteci, visând să devină DJ. Dar când Andi Moisescu a descoperit televiziunea, lucrurile s-au schimbat puțin. Vedeta a vorbit despre marile sale pasiuni. Printre ele nu se găsește și stilul de mâncare promovat de soția lui, Olivia Steer, la care nu a făcut niciun fel de referire.

Andi Moisescu, unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent” n-a renunțat însă la muzică, continuând și acum să pună noaptea muzică la petreceri de calitate și în diverse festivaluri. Dar pasiunile lui Andi Moisescu s-au extins.

Andi Moisescu s-a apucat de navigație

Vedeta a vorbit despre bucuriile vieții lui, dar și despre pasiunile care-l fac să se bucure de viață. Și nu e vorba doar de muzica după care recunoaște că este „nebun”, ci și despre o altă pasiune, pe care a descoperit-o la 47 de ani.

Andi Moisescu s-a apucat de snowboarding, dar face și navigație. Și a intrat și în competiții cu ambarcațiuni. Juratul a mărturisit că a simțit gustul snowboarding-ului la 41 de ani și „în fiecare an profit de pasiunea asta, împreună cu copiii mei”. Iar la 47 de ani a descoperit cât de minunat este să faci navigație (sailing).

„Continui să le înmulțesc”

Andi Moisescu, pasionat de navigație

„Ceea ce m-a determinat mai apoi să intru într-o echipă de racing (n. red. curse/competiţii cu ambarcaţiuni) și, mai nou, să cutreier lumea la bordul unor veliere absolut încântătoare. Drept urmare, aș spune că pasiunile mele, pe care așa cum am zis, continui să le înmulțesc, mă ajută să mă apăr de tot ceea ce e mai puțin plăcut în ziua de azi”, a povestit acesta la Formula AS.

Cine e mai sever cu copiii

Prezentatorul nu e sever cu băieții lui și nu îi pedepsește, dar cei mici nu ies din cuvântul mamei, Olivia Steer care e generalul în casă. Omul de televiziune susține că își învață copiii să nu aibă niciodată frici, „îi încurajez să-și câștige independența, să aibă spirit de aventură, să fie curioși, să descopere, să încerce și mai ales să greșească, să greșească cât mai mult, că doar așa o să învețe”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre