Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Deliei spune că-l acceptă acum pe Radu Siffredi, însă dă subtil cu el de pământ. Mai că nu a zis că e moartea pasiunii

Mama Deliei spune că-l acceptă acum pe Radu Siffredi, însă dă subtil cu el de pământ. Mai că nu a zis că e moartea pasiunii
Mama Deliei spune că a revenit la sentimente mai bune față de noul ginere, iubitul Oanei Matache, însă nouă emisiune de la Antena 1 nu e deloc pe placul său. Așa că adoarme în fața televizorului.

Chiar dacă nu a fost de acord cu relația Oanei cu Radu Siffredi, mama Deliei urmărește emisiunea „Power Couple”, unde cei doi concurează. Totodată, artista de muzică populară recunoaște că adesea adoarme în fața televizorului.

Când Oana Matache și-a început povestea de iubire cu Radu Siffredi, mama Deliei a luat foc. A încercat tot ce a putut să-i bage fiicei sale mințile în cap, dar a sfârșit prin a asista neputincioasă la divorțul acesteia de tatăl copiilor.

Formatul e „puțin tras de păr”

Cu chiu, cu vai, a acceptat situația, iar acum privește curioasă cum se descurcă cei doi la probele grele din emisiunea „Power Couple”. Doar că Gina Matache e nemulțumită de formatul emisiunii, menționând că e „puțin tras de păr” și lipsit de dinamică. Așa că o ia somnul. În alte cuvinte, „ginerele” ei o plictisește din cale afară și, chiar dacă nu o spune pe șleau, mesajul e clar: emisiunea, în frunte cu Radu și Oana, e moartea pasiunii, în opina ei.

Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple. Sursă foto: Antena 1

Delia se bucură și la trei bomboane”

În ceea ce o privește pe Delia, Gina Matache spune că nu mai vrea să deschidă cu artistă subiectul copil și a fost foarte fericită la ziua de naștere pe care vedeta și-a serbat-o recent. Și chiar dacă toată lumea știe că Delia nu se uită la bani când vorba să-și facă un hatâr, mama cântăreței spune că aceasta se bucură de orice cadou primit, chiar dacă ar fi „numai trei bomboane”.

„Tot prin vacanțe stau, e perfect așa”

Și pentru că a muncit destul în viață, a venit momentul ca Gina Matache să se și distreze. Mare fană a vacanțelor, mama Deliei spune că „îmi place oriunde, numai acasă nu și pe Lună al pleca”. Artista a mărturisit că tocmai s-a întors din Turcia, dar din păcate când a ajuns în România, a făcut gripă. Recunoaște însă că niciodată nu s-ar duce în Zanzibar.

„Ce să văd acolo? Dacă vreau soare, merg aici, la egiptenii noștri, că-s prietenoși. Stai în resort și nu ai cum să te îmbolnăvești”, a spus artista pentru Cancan. Pentru că se apropie Ziua femeii, Gina Matache spune că nu vrea să rateze concertul Deliei, așa că de 8 martie nu-și va lua nici un spectacol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre