Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul din Baia Mare a anunțat divorțul. „Cum te f… soacra, nu te f… nimeni!”

Primarul din Baia Mare a anunțat divorțul. „Cum te f… soacra, nu te f… nimeni!”
Noul scandal politic, izbucnit în jurul primarului din Baia Mare, e subiectul zilei. Dincolo de povestea în sine, cu soacra care îi negocia libertatea riscând-o pe a ei, după cum s-a și întâmplat, declarațiile celui implicat sunt absolut savuroase.

rimarul din Baia Mare a luat o decizie în contextul scandalului izbucnit în legătură cu soacra sa, și anunță că urmează confruntarea cu soția. Deși abia s-au căsătorit, e gata să dovorțeze. Cătălin Cherecheș, s-a căsătorit sâmbătă, 9 septembrie cu creatoarea de modă Tabita Gliga. Ceremonia a fost organizată pe Câmpia Tineretului, un loc public emblematic pentru orașul condus de acesta, și transmisă, live, pe pagina de Facebook a primăriei.

Primarului Cherecheș și aleasa lui s-au căsătorit în data de 9 septembrie și au transmis ceremonia live, pe pagina de Facebook a Primăriei Baia Mare (Sursa foto: Facebook)

Se pare că nu numai soția sa îl iubește nespus, ci și soacra. Care s-a gândit să intervină în dosarul penal pe care edilul îl are pe rol. Femeia i-ar fi negociat libertatea, mituind pe mama unei judecătoare, fiind pusă în joc o șpagă de 50.000 de euro. Lucru de care, susține edilul, habar nu avea. Iar situația l-a recoltat peste măsură. El declară că dacă se dovedește că femeia e vinovată „să stea 100 de ani în închisoare” și că dacă soția sa l-a mințit în legătură cu implicarea mamei ei, va divorța negreșit.

„Dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri, indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să îmi facă bine, în secunda doi, Chereches devine cel mai râvnit burlac al României”, a declarat edilul, la un post de televiziune.

Primarul din Baia Mare a anunțat divorțul la 2 luni de nuntă

Într-o intervenție la România TV, primarul din Baia Mare a vorbit despre situația ingrată în care a fost aruncat de „bunele intenții” ale soacrei sale care negocia cu mama judecătoarei ce urmează să se pronunțe în dosarul său. „Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata (…):

Cum te f…e soacra, nu te … nimeni. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații”, a punctat băimăreanul. Acesta susține că nu își consideră soacra parte din familie și că, în cazul ei, dacă se dovedește a fi vinovată, legea trebuie aplicată.

Cătălin Cherecheș a anunțat că va divorța de iubita sa soție dacă aceasta are vreo implicare în polvestea cu mita a mamei ei (Sursa foto: Facebook)

Cătălin Cherecheș mai spune că întreaga poveste îl face să se simtă ca într-un film, „într-o scenetă cu Tom și Jerry”. „Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine?

Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a declarat Cătălin Cherecheş, potrivit sursei citate.

Soacra lui Chereceș a petrecut prima noapte în arest

Așa cum vă amintiți, miercuri, soacra primarului din Baia Mare a fost prinsă în flagrant, de procurorii DNA, în timp ce intermedia o mită pentru ca ginerele său să obțină sentinţă mai blândă în dosarul său care a rămas în pronunțare la Curtea de Apel Cluj.

Flagrantul a avut loc într-un mall din Cluj-Napoca, banii fiind dați de soacra edilului băimărean mamei judecătoarei care ar urma să pronunțe sentința definitivă în dosarul acestuia. Conform informațiilor DNA, suma de bani ar fi reprezentat doar o primă tranșă din banii promiși în schimbul unei sentințe mai blânde.

Soția și soacra primarului Cătălin Cherecheș. Cele două sunt foarte apropiate (Sursa foto: Facebook)

Ieri, atât soacra primarului Cherecheş, cât şi soția acestuia, creatoarea de modă Tabita Gliga, au fost audiate ore în șir la DNA Cluj. Surse judiciare au confirmat, în această dimineață, pentru News.ro, că, după audieri, soacra edilului ar fi fost reținută pentru 24 de ore.

Cătălin Cherecheș a fost condamnat, în 2022, la 5 ani de închisoare pentru luare de mită, însă decizia nu este definitivă, iar în data de 19 octombrie Curtea de Apel Cluj a amânat pronunţarea în dosar.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre