Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Piedone nu se lasă. Atacat pentru că vrea la Capitală, răspunde cu umor pe Facebook

Primarul Piedone nu se lasă. Atacat pentru că vrea la Capitală, răspunde cu umor pe Facebook
După ce la finalul lunii februarie Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, vestea nu a fost primită bine de toată lumea. Mai ales că acesta a declarat că principalul său rival va fi Nicușor Dan. Atacat pentru că vrea la Capitală, Piedone răspunde cu umor pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei în luna Februarie, ocazie cu care a și transmis câteva mesaje către Nicușor Dan, PSD, dar și către Gabriela Firea, despre care s-ar fi vehiculat că ar fi candidata PSD. Actualul primar al sectorului 5 va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL): „Mi-am arătat intenția de a candida și așa rămâne. Chiar dacă va candida și Firea din partea PSD, tot voi candida. Asta înseamnă să fii jucător, să nu te ascunzi după perdea. Mă voi lupta să câștig Capitala. dacă nu câștig Capitala, devin gloabă”, spunea primarul recent. 

Între timp, s-a decis ca Gabriela Firea să fie scoasă din cărți în ceea ce privește Capitala, astfel că Sebastian Burduja va fi cel care va lupta cu Nicușor Dan: „Oamenii s-au săturat de vrăjeală de 30 de ani, știu că sunt lunetiști peste tot. 40 de dosare pot să-mi facă. Pot să facă orice, la Capitală particip oricum”, a mai spus Piedone.

Piedone atacă pe Facebook, dar cu umor 

Primarul Piedone nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat pe Facebook unde, într-o postare amuzantă, a transmis săgeți directe către PSD și PNL. Acesta a criticat azi lipsa de acțiune a autorităților la problemele cetățenilor. 

”Domnilor, vorbește lumea străzii că multă apă s-a scurs pe Dâmbovița de când v-ați apucat să faceți doar… NIMIC. 

Pe strada pestriță, domnilor, oamenii și-au pierdut zâmbetele în probleme și-n calcule de trai. 

Dimineața și seara și oricând urlă orologiul, pe strada pestriță… omul   suspină și duce acasă povara nepriceperii voastre! 

De acolo, din palate, poate că țara se vede ca-n publicitatea pe care o plătiți cu vârf colo și dincolo! Dar… credeți-mă că ÎN ȚARĂ E JALE!

DĂRILE percepute de palatele voastre, RATELE contractate din nevoile vieții, MÂNCAREA cea musai necesară, NAVETA, GRĂDINIȚA și ȘCOALA COPIILOR… atârnă tot mai greu în casele cetățenilor pe care vă prefaceți că vreți să-i ajutați!”, și-a început primarul mesajul 

”Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți!”

Piedone a continuat în același stil, postarea fiind ilustrată de o caricatură ce îl înfățișează în fața unui panou electric numit PSD-PNL, pe care urmează să îl stingă: 

Înjurați-mă și urlați în gura mare că vorbesc în dorul lelii ca să-mi fac campanie electorală! 

Scrieți-mi pe Facebook că sunt pușcăriaș, că… așa mai departe! 

Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți! 

CÂTĂ VREME TRĂIESC, VOI FI DOAR ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI! ȘI ÎI VOI FI MEREU… PORTAVOCE! 

De voi, domnilor, nu mă doare nici măcar în cot! 

Vă știu pe toți… 

Pe destui… PUTEREA V-A ÎMBĂTAT ȘI V-A ȘTERS RAȚIUNEA ȘI SPIRITUL DE ȚARĂ! 

Și parte dintre înaintașii voștri s-au crezut împărați nemuritori! Dar… au sfârșit blamați, ștampilați invers! 

Vă scriu ca să vă reamintesc că anul este lung… Că după vară vine toamna mereu… Și pentru o iarnă caldă… aveți nevoie de mult, mult, mult combustibil adecvat! 

pastedGraphic.png

La epilog, vă spun doar că… 

A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA!”, a încheiat Cristian Popescu Piedone. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre