Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicușor Dan, zguduit puternic. Cristian Popescu Piedone și Robert Negoiță au pus piciorul în prag

Nicușor Dan, zguduit puternic. Cristian Popescu Piedone și Robert Negoiță au pus piciorul în prag
Cristian Popescu Piedone și Robert Negoiță i-au pus gând rău primarului Capitalei, Nicușor Dan. Ce au să-i reproșeze.

Piedone și Robert Negoiță vor să-l scuture puțin pe Nicușor Dan, primarul Capitalei. Speră să înțeleagă că trebuie să se implice în viața locuitorilor. Se știe că există un scandal mai vechi între primarii de sectoare și primarul general Nicușor Dan care nu dă autorizații pentru tăierea de copacilor bătrâni și aproape uscați.

„În capitala ploșnițelor, profesore…”

Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce în acest week-end, un copac a căzut lângă un loc de joacă din Parcul Bordei. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Nicușor Dan a avut o replică care nu prea îi face cinste, motivând că astfel de lucruri „se întâmplă”. Piedone n-a suportat așa ceva și i-a dat un sfat lui Nicușor Dan: să se apuce de treabă că Bucureștiul a fost invadat de ploșnițe, iar copacii cu probleme trebuie să fie tăiați. Însă doar dacă se va primi aprobare de la municipalitate.

„Deratizează orașul, alungă șobolanii”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: „În capitala ploșnițelor, profesore, copacii bătrâni și abandonați de “grădinarul șef”… cedează nervos și cad unde nimeresc! Văzut-ai deunăzi, monsieur, că nu mai e vreme de șagă…

Piedone a pus piciorul în prag

Pentru liniștea cetățenilor, profesore, am o rugăminte: Hai la muncă! Treci la treabă, profesore, că… dacă nu ne compostează ploșnițele, sigur ne strivește vreun copac! Hai la muncă! Verifică urgent putregaiul din parcuri, defrișează-l, sădește puiet proaspăt pentru plămânul orașului! Deratizează orașul, alungă șobolanii, ploșnițele, țânțarii!”

„Foarte, foarte puțin, profesore”

„Știu că ai nimerit o pălărie mult prea mare… Vorba aia: eu știu, tu știi… noi știm! Răbdare, domnule, că mai este puțin și… scapi și din/de beleaua asta! Apropo: Te-am auzit că ai spus:  „Sunt două milioane de copaci în oraș, se mai întâmplă ca ei să mai cadă!”. Ce să zic? Profund…

Plus că.. .doar două milioane de dopaci, pentru două milioane de cetățeni? Unul de căciulă??? Nici măcar… Că mulți sunt uscați! Doar Primăria Sectorului 5 are vreo 7000 de avize depuse în sensul acesta la instituția matale, profesore! Foarte, foarte puțin, profesore!”, este mesajul pe care Piedone i l-a transmis lui Nicușor Dan.

Robert Negoiță cere desființarea Primăriei Capitalei

Robert Negoiță cere desființarea Primăriei Capitalei

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai și Robert Negoiță a avut comentarii de făcut la adresa lui Nicușor Dan, ba chiar a cerut desființarea Primăriei Capitalei. Iar atribuțiile să fie transferate către sectoare. „Să se contopească cele două instituții, Primăria Generală cu Consiliul General Ilfov, să avem o singură instituție care să gestioneze transportul public și chestiunile strategice mari și proiectele foarte mari. Iar tot ce înseamnă muncă ar trebui descentralizat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 20 de ani”, i-a spus acesta lui Denise Rifai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre