Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele fotografii cu nepoata lui Sorin Ovidiu Vântu. Micuța e delicioasă

Primele fotografii cu nepoata lui Sorin Ovidiu Vântu. Micuța e delicioasă
Diana Enache a postat primele fotografii cu bebelușa, de la primul ei Crăciun. Atât bunicul rock&roll, Adrian Enache cât și Sorin Ovidiu Vântu sunt topiți după nepoată.

Bucurie imensă în familia Dianei Enache, fiica cântărețului Adrian Enache de când bebelușa a venit pe lume. Nici Sorin Ovidiu Vântu, celălalt bunic, nu-și mai încape în piele de fericire. Nepoata le-a pus capac.

Diana Enache le-a făcut o mare bucurie fanilor. Fiica lui Adrian Enache a postat primele fotografii cu bebelușa și tatăl fetiței, de la primul Crăciun din viața fetiței. Cântăreața și prezentatoarea i-a ales micuței o ținută în culorile specifice sărbătorii, dar nici mămica nu s-a lăsat mai prejos, optând pentru o căciulă care i-a amuzat pe invitați. La rândul său, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț, a apărut în fotografie în timp ce-și strângea cu grijă fetele la piept. Imediat ce au văzut pozele, fanii au sărit cu mesaje de felicitare.

Diana Enache, Ionuț Vântu și minunea din viața lor. Sursă foto: Instagram

„E o bucățică de minune dumnezeiască”

După ce Maria a venit pe lume, Adrian Enache a mărturisit că e o „bucățică de minune dumnezeiască”, iar sentimentul pe care îl trăiește este unic. Și e mândru că e bunic! „Eu toată viața i-am apreciat pe prietenii mei. De exemplu, eram fascinat de Simona Dichiseanu. Cum să fie ea bunică, că arată impecabil! Răzvan Lucescu, la fel.

Adrian Enache, un bunic fericit

I-am și spus: «Cum să fii tu bunic?». Și uite că mi-a venit și mie rândul. Și lumea mi-a și spus acest lucru. Și Diana a făcut o glumă și a spus: «Cum să îți dau eu fata să mergi cu ea în parc, că o să creadă lumea că e a ta!». E o stare unică!”, a spus cântărețul.

„Ei s-au mutat împreună, nu s-au căsătorit”

Cu ceva timp în urmă, Adrian Enache, topit după micuță a  povestit despre un episod cu „Măriuca lui”, când „am luat-o pe Maria așa pe piept, că nu era liniștită. Am început să-i cânt și ea parcă a continuat, am zis că are fler deja”. În ceea ce-i privește pe părinți, Adrian a mărturisit că „s-au mutat împreună, nu s-au căsătorit, sunt ca la Hollywood”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre