Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani

Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani
N-a avut o viață deloc ușoară și a rămas cu sechele din copilărie. Dar Zanni a reușit să le demonstreze tuturor că indiferent ce drum greu a avut, a reușit să fie un învingător.

Zanni și-a văzut visul cu ochii și îi e greu să realizeze ce a fost și ce a ajuns.

Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani

După ce a câștigat Survivor România, numele lui Zanni a început să fie pe buzele tuturor. Norocul a fost de partea lui și la „Splash! Vedete la apă”, unde a ieșit pe primul loc, iar concertele și evenimentele sunt pe bandă rulantă. Așa a reușit Zanii să-și îndeplinească cel mai mare vis: și-a cumpărat casa visurilor, iar acum le-a arătat-o și celor care îl iubesc și îl admiră. Mai mult, el a reușit să-și achiziționeze și o super mașină și a ținut să se fotografieze alături de noua bijuterie.

„Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele și mai rele…”

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit. S-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, dar și casă și mașină. Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele și mai rele.. pot să zic că-s mulțumit, împlinit și fericit. Să vedem cât va dura”, a scris Zanni, lângă o fotografie cu casa și mașina lui.

“Ne băgau în baie și ne spălau cu furtunul ca la Auschwitz”

Părăsit de părinți și aruncat într-un orfelinat, el a povestit cu ceva ani în urmă despre cum a fost viața în acel loc uitat de Dumnezeu. „Zanni nu este un băiat abandonat, este un băiat adoptat de oameni. Eu știu că am stat la un orfelinat de la 6 ani. Eu nici nu-mi știu începutul. Până la 6 ani eu n-am știut dacă sunt băiat sau fată. Ne băgau în baie și ne spălau cu furtunul ca la Auschwitz.

Nu știam nimic. Nu știam ce e ală tată sau mamă. Nu știam că e ziua mea. Era un orfelinat în care eram crescuți precum animalele. Ne dădeau de mâncare și ne băteau dacă nu înțelegeam ceva. Nu știam de ce luam bătaie.”, a povestit Zanni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre