Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele imagini de la cununia religioasă a Mariei Constantin. Cum arată cântăreața în rochia de mireasă

Primele imagini de la cununia religioasă a Mariei Constantin. Cum arată cântăreața în rochia de mireasă
Maria Constantin și-a văzut visul împlinit. A spus cel mai frumos da din viață și e extrem de fericită.

Cunoscuta cântăreață a vorbit cu ceva timp în urmă că urmează să facă cununia civilă și nunta în luna iulie, însă a evitat să anunțe data.

Vedeta și soțul său s-au îmbrăcat în cele mai frumoase ținute, s-au luat de mână și au plecat la casa de căsătorii unde ochi în ochi și-au jurat iubire veșnică.

Maria Constantin a ales o rochie albă, lungă, care i-a venit perfect pe trupul bine lucrat, iar Robert Stoica a optat pentru un costum verde-turcoaz. Nașul a purtat un costum fucsia, iar nașa, cunoscuta cântăreață de manela Kristiana, s-a asortat cu partenerul de viață, într-o rochie din care nu a lipsit rozul.

Deși au anunțat că vor face cununia religioasă în august, Maria, alături de Robert și nași au plecat la biserică, pentru ca artista și alesul inimii sale să primească și binecuvântarea Domnului. A fost un moment unic, cu multe emoții, iar  frumoasa mireasă și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Luna de miere a fost aleasă pentru ianuarie anul viitor

Cât privește luna de miere, aceasta a fost aleasă pentru ianuarie anul viitor. „Nu, nu avem emoții. În schimb, privim cu bucurie și abia așteptăm să vină evenimentul, să ne distrăm.

Maria Constantin s-a măritat

„Nu vreau să plec de la căldură la căldură”

Luna de miere va fi în ianuarie. Pentru că sunt evenimente pe care trebuie să le onorez și nu am timp. Și, plus de asta, nici nu vreau să plec la căldură de la căldură. Plecăm și noi de la frig la căldură, și asta nu se poate întâmpla decât în ianuarie-februarie. Și atunci suntem și mai liniștiți cu evenimentele”, a spus Maria Constantin cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre