Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele mărturisiri: Gabi Bădălău are rezultatul testului antidrog de la clinică privată. De la IML așteaptă un telefon

Primele mărturisiri: Gabi Bădălău are rezultatul testului antidrog de la clinică privată. De la IML așteaptă un telefon
Întors din Maldive, unde a petrecut clipe de vis alături de noua sa iubită, Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a făcut testul antidrog pe care Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, i l-a cerut, după ce l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise. Așa cum a promis în emisiunea lui Măruță, afaceristul a fost la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” și a obținut rezultatele testelor efectuate pe probe biologice.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de un an de zile. Cei doi dispută custodia copiilor lor. Femeie l-a acuzat public că ar consuma substanțe interzise și că ar conduce mașina deși are permisul suspendat. Ea i-a cerut de asemenea, public, să facă teste anti-drog. Imediat după ce a ieșit de la sediul INML, Gabi Bădălău a oferit primele declarații pentru Antena Stars.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. (…) Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva.

Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată (n.r. – să fac testul)!”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

De ce vrea Bădălău custodia fiilor

Fiul fostului baron PSD își dorește custodia copiilor, pentru că, spune el, cei doi băieți ar avea un viitor mult mai bun alături de el și familia lui.

„Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt convins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a mai spus afaceristul în aceeași emisiune.

Săracul Robbie Williams! A făcut Covid într-o vilă din Caraibe. Cât îl costă carantina de lux!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre