Simona Ionescu / Redactor Șef

Prin ce nenorocire a trecut nea Mărin. E cumplit ce i s-a întâmplat simpaticului om de televiziune

Prin ce nenorocire a trecut nea Mărin. E cumplit ce i s-a întâmplat simpaticului om de televiziune
Toată lumea îl știe pe nea Mărin drept un personaj plin de viață și pus mereu pe șotii. Doar că în viață a avut parte de o dramă.

Nu va fi uita niciodată tragedia prin care a trecut. Ce a pățit nea Mărin va rămâne veșnic în sufletul lui.

Prin ce nenorocire a trecut nea Mărin. E cumplit ce i s-a întâmplat 

Într-un interviu pentru Antena Stars, nea Mărin a povestit despre cea mai mare durere pe care o poartă în suflet. Nimeni nu a știut până acum că acesta și-a pierdut băiatul, la puțin timp după ce acesta a venit pe lume. „Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a spus Marin Barbu. Dar Dumnezeu a fost darnic, iar nea Mărin și soția sa se bucură de două fete frumoase, care i-au făcut și bunici.

Cea mai bună veste pentru cei care îl iubesc

Referitor la emisiunea Poftiți pe la noi, care a rupt toate audiențele, nea Mărin a declarat, în exclusivitate pentru Rețete și vedete că spectacolul merge mai departe. Iar zvonul că aceasta a fost scoasă din grila de programe s-a pornit de la o glumă de-a lui și lucrurile au luat o altă întorsătură.

„Nici vorbă să plec de la Antena 1. Desigur că avem şi buget pentru emisiune şi vom începe filmările şi pentru noul sezon. Am vrut să le fac o farsă alor mei şi a ieşit până la urmă că nu mai facem emisiunea. Presa a publicat asta şi zvonul s-a răspândit repede. Mă oprea lumea pe stradă şi mă întreba de ce nu mai continuăm. Foarte mulţi dintre ei, nu numai cei cu care mă întâlneam, dar şi oameni care ne scriau, ne întrebau unde sunt locaţiile în care filmasem.

Voiau să meargă şi ei acolo. Lucrul acesta nu putea decât să mă bucure. Îmi dovedea că nu munceam degeaba, că oamenii se uitau la noi. Dar mă mai bucura şi faptul că, pe mine, ca un om care ţin foarte mult la tradiţii, la obiceiurile noastre româneşti, care sunt extraordinare, acestea îi interesau pe telespectatori.

Că oamenii îşi doreau să se întoarcă la tradiţii. Despre cum s-a născut zvonul cu încheierea emisiunii şi cu lipsa bugetului, să ştiţi că a fost o iniţiativă de-a mea. O farsă. Nu pentru a ne face publicitate, să scrie presa despre noi. Ci farsa a fost pentru echipa mea. (…) şa că nu plecăm nicăieri. Emisiunea continuă pe Antena 1. Vom relua filmările pentru sezonul următor. În final, vă zic: Poftiţi la nea Marin!”, a mărturisit maestrul.

Sursă foto: BZI

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre