Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Charlotte, splendidă la nouă ani. E cel mai bine îmbrăcat copil din lume

Prințesa Charlotte, splendidă la nouă ani. E cel mai bine îmbrăcat copil din lume
După atâta durere în familia prințului William și Kate, a venit și un moment de bucurie. Prințesa Charlotte aniversează azi nouă ani. E considerată unul dintre cei mai bine îmbrăcați copii de pe planetă.

Garderoba prințesei Charlotte, despre care se spune că e unul dintre cei mai bine îmbrăcați copii din lume aduce un omagiu stilului clasic britanic. Micuța împlinește azi nouă ani și fiecare mișcare în materie de modă în cazul ei face valuri. Și nu doar Charlotte e aplaudată, ci și mama ei, prințesa Kate, care știe cum să o îmbrace atât de bine.

Invidia părinților din toată lumea

Catherine o îmbracă adesea pe Charlotte în ținute cu palete de culori asortate, pentru angajamentele publice. Dar mai există și un alt motiv pentru care micuța prințesă atrage atât de mult atenția, și anume stilurile britanice atemporale care domină garderoba ei, spre invidia părinților din toată țara.

Cum a fost îmbrăcată fetița de-a lungul timpului

Puloverele Ralph Lauren

Pentru portretul celei de-a doua aniversări, prințesa Charlotte a purtat un cardigan confortabil de culoare galben pastel de la John Lewis. Cu oi jucăușe brodate, acesta s-a vândut aproape instantaneu pe site-ul John Lewis. Ulterior, a fost văzut pe eBay la un preț triplu. Prințesa Charlotte a fost fotografiată în ultimii ani în două pulovere luxoase Ralph Lauren.

Modelul tricotat este realizat în Italia din cașmir și are umerii legați manual (atașați de corpul principal manual și nu la mașină) pentru un finisaj de calitate superioară. Charlotte a purtat versiunea albastru cer în 2022, urmată de fermecătoarea nuanță roz în 2023.

Haina preferată 

Paltonul burgundi

Paltonul elegant Trotters a fost purtat în trei ocazii. Este vorba de o haină de culoare burgundi, confecționată din lână pură, având o lungime până la genunchi, decorată cu nasturi și ornamente din catifea tonală. Ultima dată fetița a fost văzută purtând paltonul pentru a merge împreună cu mama ei la slujba de colinde de Crăciun, care a avut loc la Westminster Abbey, în decembrie anul trecut.

Rochița care a făcut furori la cea de-a șasea aniversare

Rochițele lui Charlotte care au făcut furori

O rochie Rachel Riley care a apărut în portretul lui Charlotte la cea de-a șasea aniversare a făcut senzație. Încântătoarea rochie avea un imprimeu floral de epocă și nasturi.  Rochia de 59 de lire sterline s-a epuizat complet în 12 ore, ceea ce a determinat brandul să introducă un sistem de precomandă pentru a face față cererii copleșitoare.

Cum arată Charlotte la nouă ani

Prințesa Charlotte, la nouă ani! E superbă!

A devenit cel mai rapid vândut articol din istoria de 27 de ani a mărcii. De asemenea, Charlotte a purtat o rochie Rachel Riley în dungi pentru Royal International Air Tattoo 2023 din Gloucestershire. Ea a asortat-o cu pricepere cu un cardigan Reiss crem și pantofi de sport marine de la Trotters.  Prințesa a debutat cu acest model anul trecut, iar modelul a zburat de pe rafturi, fiind vândut în mai puțin de 24 de ore. Recent, prințesa de Wales a postat o fotografie cu superba ei, prințesă, la vârsta de nouă ani. E minunată!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre