Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa de Monaco ripostează la zvonurile despre tensiunea dintre ea și prințul Albert

Prințesa de Monaco ripostează la zvonurile despre tensiunea dintre ea și prințul Albert
Prințesa Charlene de Monaco a vorbit în public pentru prima dată de când au apărut informații că „trăiește separat” de Prințul Albert și că mariajul lor a fost „doar pentru aparențe”.

În primul său interviu acordat de câteva luni în presă, prințesa Charlene de Monaco, fostă înotătoare olimpică, a ripostat la zvonurile de tensiune între cuplul regal și a insistat că alături de prințul Albert este „senină și fericită”.

Prințesa a mărturisit că se află într-o formă excelentă

Mamă a doi copii, prințesa Charlene de Monaco a contestat informațiile potrivit cărora locuiește în Elveția și își vede soțul doar cu programare. Afirmațiile ei vin în contextul în care prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, și-a apărat la rându-i căsătoria într-un interviu acordat presei italiene.

„Charlene este întotdeauna alături de mine. Nu înțeleg toate aceste zvonuri care mă rănesc, despre faptul că ea locuiește în altă parte, în Elveția, întâlniri cu programare pentru a ne vedea. Acestea sunt minciuni”, a declarat Albert. Fosta atletă, care s-a luptat cu sănătatea în ultimii ani, a declarat pentru Monaco Matin că se află într-o „formă excelentă” și speră să continue sportul în curând, după ce își va avea „mai multă energie și se va simți mai puternică”.

După o vacanță de trei săptămâni în familie în Corsica pentru a se relaxa înainte de începerea semestrului școlar, Charlene a spus că se simte „senină și fericită”. Prin aceste declarații, prințesa Charlene și prințul Albert doresc să dispară zvonurile nefavorabile despre cuplul regal.

„Primul lucru care ni s-a părut esențial mie și soțului meu a fost să-i învățăm să înoate”

În schimb, ea a vorbit cu publicația despre întoarcerea la școală a gemenilor în vârstă de opt ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella. Ea a sugerat un front unit și obiective parentale comune cu Albert atunci când vine vorba de îngrijirea copiilor lor, dezvăluind că „primul lucru care ni s-a părut esențial mie și soțului meu a fost să-i învățăm să înoate”.

Printesa Charlene și prințul Albert și-au dus copiii la școală în prima zi

În ciuda faptului că amândoi provin din medii atletice, au decis să nu le impună acest lucru copiilor lor, deoarece stilul de viață cu presiune ridicată poate „să aibă prioritate asupra copilăriei”.

A șaptea apariție împreună în nouă zile

Cuplul regal și-a lăsat gemenii la prima lor zi de școală împreună, marcând a șaptea lor apariție împreună în nouă zile. Prințesa Charlene a fost fotografiată pe contul de Instagram al Palatului alături de copii, foarte fericită.

Pozând alături de soțul ei elegant îmbrăcat, Charlene a optat pentru o pereche de pantaloni eleganți cu modele și un pulover negru, în timp ce copiii ei erau echipați în uniforma școlară. Gabriella a purtat blugi albaștri cu bluza de școală, în timp ce fratele ei a avut pantaloni negri. Ambii frați au avut ghiozdane colorate și adidași.

Charlene și Albert au participat la Cupa Mondială de Rugby de la Marsilia

Duminică, cuplul a participat la Cupa Mondială de Rugby de la Marsilia, Charlene încurajând Africa de Sud, țara sa natală, care a înfruntat Scoția în turneu. Cei doi au părut să se afișeze îndrăgostiți, Albert înfășurându-și brațele în jurul lui Charlene în timp ce discutau cu alți fani ai sportului.

Duminică, cuplul a fost fotografiat în Parcul Prințesa Antoinette din Monaco, în timp ce săptămâna trecută au participat la celebrarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Rainier III, la Consiliul Național din Monaco.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre