„Sunt membri ai familiei. Animalele nu sunt instruite într-un anume fel sau maltratate, ci pur și simplu iubite, hrănite și răsfățate”, a spus Stephanie de Monaco, criticând interdicția din Franța.
Alte meserii implică exploatarea animalelor
Ea a susținut, de asemenea, că alte meserii în care animalele sunt exploatate ar trebui interzise sub logica noii hotărâri franceze.
„Voi adăuga că în Franța toată lumea este liberă să lucreze. Asta înseamnă că ar trebui să le interzici fermierilor să câștige bani din creșterea vitelor. Ar trebui să interzică totul, mai degrabă decât să lovească familiile circului. Circul s-a schimbat, trăiește conform vremurile actuale. Toți avem dreptul să punem orice vrem pe farfurie. Nu înseamnă că suntem oameni răi. Dacă vreau să mănânc o friptură bună, nu împiedic pe altcineva să se bucure de soia”, a spus ea.
Stephanie de Monaco preferă blănurile naturale
Ea a adăugat că îi place să poarte pulovere și încălțăminte de lână „călduroase”, care îi mențin picioarele calde. Stephanie de Monaco a sugerat că ea nu vede la înălțime calitatea produselor vegane.
Prințesa, care este cea mai tânără fiică a regretatului prinț Rainier III și a prințesei Grace de Monaco, a moștenit pasiunea pentru circ de la tatăl ei. În același interviu, ea s-a întrebat de ce astfel de măsuri ar trebui impuse de un stat.
Tatăl ei a creat primul festival în anul 1974
Nu este pentru prima dată când vorbește despre cei care critică circurile pentru că folosesc animale, susținând că doar încearcă să fie „la modă”.
Aceasta a declarat anterior că animalele au fost întotdeauna o parte integrantă a spectacolului, spunând: „Asta face parte din moștenirea noastră culturală. Este un spectacol întreg, cu clovni și acrobați”.
Ea a susținut că „nu toate animalele de circ sunt triste”, deoarece standardele de bunăstare s-au îmbunătățit și a susținut că grupul de criticii sunt „o minoritate care dorește să-și impună regulile asupra altora”.
Și în România a fost interzisă folosirea animalelor în spectacolele de circ.
Sora Lidiei Buble e supărată – foc. Dar e extrem de frumoasă!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook