Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco, probleme în căsnicie? Bărbatul mai are și acum o relație strânsă cu fosta iubită

Prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco, probleme în căsnicie? Bărbatul mai are și acum o relație strânsă cu fosta iubită
După zvonurile răutăcioase, vehiculate de revista franceză Royauté, prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco au ieșit public să facă lumină.

Se zvonește că cei doi ar pune capăt căsniciei, după 12 ani de mariaj. Iată ce au de spus prințul și prințesa.

2021 a fost un an greu pentru fosta înotătoare. Charlene a lipsit multă vreme din Monaco și a urmat un tratament medical în Africa de Sud, țara sa natală, iar la întoarcere a fost internată într-o clinică elvețiană pentru a fi tratată pentru epuizare. A revenit însă în forță și nu a mai făcut rabat de la apariții publice.

Cu toate astea însă, revista franceză Royauté a susținut că prințul și prințesa sunt în proces de separare, urmând divorțul. Zvonul a luat amploare atunci când articolul a fost repetat de site-urile de bârfe, ceea ce a stârnit speculații pe rețelele de socializare.

 „Vă rog să nu luați în considerare acest articol care este total nefondat”

Cei doi dezmint însă totul. Biroul de presă al Palatului a declarat că „neagă în mod oficial zvonurile răuvoitoare ale revistei”.

„Aș dori să dezmint în mod oficial zvonurile răuvoitoare vehiculate de revista franceză Royauté. Vă rog să nu luați în considerare acest articol care este total nefondat”, a spus un purtător de cuvânt. Mai mult, prințul Albert a confirmat că vor participa amândoi la încoronarea regelui Charles în luna mai.

Alteța regală a vorbit cu afecțiune despre regele britanic, numindu-l „un om foarte educat și cineva cu un mare simț al umorului. Am păstrat legătura de când Majestatea Sa a devenit rege, dar nu am mai vorbit personal cu el de la funeraliile reginei”.

Prințul Albert, fosta iubită și băiatul lor

Cuplul regal s-a căsătorit în anul 2011

Albert și Charlene s-au căsătorit în iulie 2011, iar în 2014 au venit pe lume gemenii. Prințul Albert mai însă doi copii. E vorba de o fiică, Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relația cu agentul imobiliar Tamara Rotolo. Tânăra a fost confirmată ca fiică a prințului Albert în 2006, când avea aproape 16 ani.

În 2005, prințul a confirmat, de asemenea, că este tatăl biologic al lui Alexandre Grimaldi-Coste, născut în 2003, a cărui mamă este Nicole Coste, o fostă însoțitoare de bord Air France din Togo. Acesta a rămas în relații foarte bune cu fosta iubită, Coste, în prezent cunoscut designer de modă. Cei doi chiar au apărut împreună la un bal de caritate anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre