Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul George este „școlit” de pe acum să devină un rege demn de coroană. Ca și tatăl lui, are o „rezervă”

Prințul George este „școlit” de pe acum să devină un rege demn de coroană. Ca și tatăl lui, are o „rezervă”
Chiar dacă e micuț, prințul George a început să fie pregătit de prințul William și Kate pentru momentul în care va fi rege.

La doar nouă ani, băiatul a demonstrat că este matur și s-a comportat așa cum scrie la carte ori de câte ori a participat la evenimente alături de părinții săi.

Prințul George care va împlini pe 22 iulie vârsta de zece ani iubește enorm natura și are multe alte pasiuni. Chiar de acum, e preocupat de problemele care țin de mediu și ecologism, dar iubește mult și sportul. Prințul William și Kate Middleton au mare grijă să-i ofere o educație specială pentru momentul când va prelua frâiele regatului.

Ce trebuie să facă pentru a primi bani de buzunar

Anul trecut, expertul regal și autoarea Katie Nicholl a mărturisit că pentru a primi bani de buzunar și timp să se uite la televizor, prințul George dar și surioara lui, trebuie să facă diferite treburi în casă. În plus, aceasta a spus că părinții sunt ce care îi duc pe copii în fiecare zi la școală.

„Îmi imaginez că îi vor pune pe toți copiii să facă treburi, cum ar fi să așeze masa pentru cină, în schimbul banilor de buzunar sau a unor recompense, cum ar fi timpul petrecut în fața ecranului.

„Katie e complet implicată”

Da, au o dădacă și o menajeră, dar Kate este cea care pregătește ceaiul în majoritatea zilelor. Ea chiar este complet implicată. (…) Ei încearcă să programeze angajamentele regale cât mai mult posibil în jurul programului lui George și Charlotte – antrenamente de fotbal și cluburi de gimnastică și întâlniri de joacă”, a spus Katie Nicholl.

Ce se va întâmpla la încoronarea regelui Charles

Potrivit The Sunday Times, că prezența prințului George, care va deveni suveran al țării, la Westminster Abbey, pe 6 mai, la încoronarea bunicului, regele Charles, va fi deosebit de importantă, dar încă nu se știe ce se va întâmpla. Se cunoaște însă faptul va fi ruptă tradiția regală care datează de un secol, potrivit căreia moștenitorii tronului erau doar spectatori la încoronare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre