Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry, din nou alături de Oprah: „Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată”

Prințul Harry, din nou alături de Oprah: „Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată”
După apariția la Oprah din luna martie, iată că o nouă bombă explodează în presă. Prințul Harry va fi din nou alături de Oprah. Va vorbi despre traumele nerezolvate.

La finalul acestei luni, prințul Harry și Oprah Winfrey vor lansa prima serie de filme despre probleme de sănătate mintală, la care vor contribui cântăreaţa Lady Gaga şi actriţa Glenn Close, relatează Reuters. Reamintim că Harry s-a angajat recent la o companie care oferă asistenţă pentru probleme de sănătate mintală. 

Seria ”Eu, cea pe care nu o puteţi vedea”, co-creată şi produsă de Harry şi Oprah, va prezenta relatări ale unor invitaţi de renume şi din întreaga lume despre probleme legate de sănătatea mintală şi emoţională, a anunţat Apple TV +, care va difuza producţia TV din 21 mai. 

Prințul Harry, din nou la Oprah. Ce a declarat 

Prinţul, al şaselea în linia descendenţei la tron, a vorbit public despre propriile sale probleme de sănătate mintală şi durerea suferită după pierderea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină la Paris în 1997, când avea doar 12 ani.

„Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată, pierdere sau durere, care se resimte şi este foarte personală. Cu toate acestea, ultimul an ne-a arătat că suntem cu toţii în asta împreună, iar speranţa mea este că aceste materiale vor arăta că există putere în vulnerabilitate, conexiunea în empatie şi forţă în onestitate”, a spus prinţul Harry.

Oprah a spus că serialul urmăreşte să declanşeze o conversaţie globală şi să înlocuiască prejudecăţile privind problemele de sănătate mintală cu înţelepciune şi compasiune. Printre participanţi se vor număra şi jucătorii de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs şi Langston Galloway de la Phoenix Suns, conform Apple.

Vestea vine la două luni după ce ducii de Sussex au discutat cu Oprah despre intimitățile Casei Regale britanice și au făcut acuzații grave, printre altele de rasism. De asemenea, Harry a dezvăluit atunci că nu are o relație bună cu tatăl și fratele său, dar și că în momentul în care a plecat din Marea Britanie i s-a luat dreptul la pază plătită de către monarhie. 

Foto: Facebook

Regina Elisabeta, ipostaze de colecție la piscină. Ce costum de baie a ales. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre