Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry, pedepsit și de prieteni pentru ce face de când a părăsit Familia Regală

Prințul Harry, pedepsit și de prieteni pentru ce face de când a părăsit Familia Regală
Absența ducelui de Sussex de la nunta unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai săi reflectă „situația tristă” în care se află prințul Harry.

Potrivit editorului de jurnal Daily Mail, Richard Eden, prințul Harry s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de prietenii de suflet.

„A făcut mult rău acelor relații vechi”

„Nu știm dacă Jack Mann s-a înstrăinat de Harry sau nu, dar în memoriile lui Harry, la final, acesta vorbește despre cum a fost „pedepsit”, după cuvintele sale, după interviu de către unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi. A făcut mult rău acelor relații vechi”, a povestit Richard Eden în emisiunea Palace Confidential.

Mann, prietenul lui Harry în cea mai frumoasă zi

Dezgustați de ce face Harry de când a părăsit familia regală

La rândul său, Rebecca English, redactor regal al Daily Mail, susține că repercusiunile din partea foștilor săi prieteni au fost profunde. „Din câte am auzit, există o mulțime de oameni care sunt cu adevărat dezgustați de ceea ce a făcut de când a părăsit Familia Regală.

Se simt foarte răniți de unele dintre dezvăluirile pe care le-a făcut. În timp ce creșteau, William și Harry și-au creat un cerc de prieteni foarte strâns în jurul lor. Era aproape un fel de omertà între ei. Sunt oameni care au spus am fost foarte loiali față de el de-a lungul anilor și nu simțim că această loialitate a fost răsplătită”, au mărturisit prietenii de suflet ai prințului.

Harry și banda de frați

Banda de frați

Ducele de Sussex a stat umăr la umăr cu Jack Mann și cu ceilalți confrați apropiați ai săi în fotografia „bandei de frați” de la Castelul Windsor în noaptea nunții regale. De asemenea, în fotografie au mai apărut finanțatorul Adam Bidwell, PR Lord Vivian, colecționarul de mașini Henry Warhurst, antreprenorul de cluburi de noapte Charlie Gilkes, Mann și mentorul prințului Harry, Mark Dyer.

La petrecere a fost și un alt prieten al lui Harry, care este nașul prințesei Charlotte

După nunta lui Harry cu Meghan, s-a sugerat chiar că Mann a fost de fapt cavalerul de onoare real, nu prințul William. De aceea, a existat o mare dezamăgire la sfârșitul săptămânii trecute, când Harry și Meghan nu au fost prezenți în cea mai frumoasă zi a lui Mann.

Bărbatul a făcut nuntă cu osteopatul Isabella Clark la biserica St Peter din Stutton, Suffolk. Printre invitați s-a numărat și prietenul lui Harry, Thomas van Straubenzee, nașul prințesei Charlotte. El a fost însoțit de soția sa, Lucy, director adjunct la fosta școală a lui Charlotte și a prințului George, Thomas’s. Nu mai este clar pentru nimeni cât de apropiat rămâne prințul Harry de Mann de acum încolo.

Prințul Harry și micuța Lilibet

Harry a recunoscut că și-a supărat prietenii

Harry a recunoscut în în memoriile sale, Spare, că s-a certat cu unii dintre vechii săi prieteni după ce a atacat familia regală la televiziune. Prințul Harry a fost fotografiat săptămâna aceasta alături de fiica sa, prințesa Lilibet, la o paradă de Ziua Independenței în Montecito.

În timp ce îi arăta lui Lilibet, în vârstă de doi ani, spectacolul Village Road Show al Asociației Montecito, tatăl său, regele Charles, se pregătea pentru unul dintre cele mai importante momente ale domniei sale. Este vorba de a doua încoronare în țara pe care Harry a numit-o cândva acasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre