Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry primește cea mai grea lovitură. Regina Elisabeta a preferat-o pe Kate Middleton

Prințul Harry primește cea mai grea lovitură. Regina Elisabeta a preferat-o pe Kate Middleton
8 septembrie 2022 va rămâne o zi neagră în istoria omenirii. Regina Elisabeta a plecat la cele veșnice.

A fost cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii și extrem de iubită de toți supușii săi. Suverana a murit la reședința sa scoțiană, Castelul Balmoral, alături de cei dragi.

Prințul Harry primește cea mai grea lovitură de la bunica sa. Ce gest a făcut regina Elisabeta înainte de moarte

De când regina a trecut la cele veșnice, jurnaliștii britanici tot încearcă să afle la cine va ajunge imensa avere a Elisabetei. Recent, aceștia au dezvăluit că Suverana și-ar fi schimbat testamentul cu doar câteva luni înainte să plece la Domnul. Potrivit acestora, monahul ar fi scos-o din testament pe micuța Lilibet Diana, fiica lui Harry și Megan Markle.

De asemenea, cei de la CNN susțin că după moartea reginei și proclamarea lui Charles ca noul rege al Marii Britanii, copiii prințului Harry au devenit Alteţa Sa Regală Prinţul Archie de Sussex şi Alteţa Sa Regală Prinţesa Lilibet de Sussex. Așa se întâmplă potrivit legilor pe care Regele George al V-lea le-a dat în anul 1917.

Bijuteriile coroanei vor ajunge la Kate Middleton

Cât privește bijuteriile coroanei britanice, care sunt o parte extrem de importantă a averii lăsate în urmă de regină, acestea vor ajunge la Kate Middleton și la fiica sa, prințesa Charlotte. Jurnaliștii spun că ar fi de înțeles un asemenea gest, întrucât la un moment dat prințul William va deveni rege. Potrivit Marca, colecția de bijuterii se ridică la suma de 110 milioane de dolari.

Care a fost averea Suveranei

Potrivit CTV News, averea reginei a fost estimată de Revista Forbes la aproape 657 milioane de dolari americani. Pe lângă castelele, terenul și tot ce a moștenit de la familia sa, se știe că regia primea și fonduri dintr-un program finanțat de contribuabili. Printre bunurile personale ale sale se află și o colecție impresionantă de timbre, herghelia de cai, opere de artă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre