Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry și Meghan, aclamați pentru dezvăluirile făcute împotriva familiei regale

Prințul Harry și Meghan, aclamați pentru dezvăluirile făcute împotriva familiei regale
Harry și Meghan le calcă pe urme lui Joe Biden, Barack Obama și Hillary Clinton.

Harry și soția sa, Meghan le dau palpitații celor din familia regală. Un milion de dolari a fost prețul biletelor la evenimentul unde cei doi au primit premii pentru lupta împotriva rasismului la cel mai înalt nivel – la Casa Regală.

Prințul Harry și Meghan, premiați pentru poziția lor „eroică” împotriva „rasismului” din familia regală. Oare ce va face regele Charles

Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Meghan Markle au fost surprinși în timp ce se îndreptau către New York. E pentru prima dată când cei doi au fost văzuți după ce a fost lansat trailerul pentru documentarul despre familia regală ce va fi difuzat pe Netflix. Meghan a purtat o ținută all black și ochelari mari de soare. La rândul său, Harry a optat pentru pantaloni negri și cămașă albă. Fosta actriță părea că se simte foarte bine, zâmbind la toată lumea.

Premiul a fost primit și de Joe Biden

Ei sunt nominalizati pentru un premiu din partea organizaţiei pentru drepturile omului „Robert F. Kennedy Human Rights”. Gala The Ripple of Hope a avut loc aseară, iar biletele se vând cu până la un milion de dolari.

Dintre personalitățile care au luat acest premiu fac parte Joe Biden, Barack Obama și Hillary Clinton. Prințul Harry și Meghan Markle vor primi acest premiu pentru poziția lor „eroică” împotriva „rasismului” din familia regală.

Primul episod al serialului mult așteptat va fi lansat joi

Joi, 8 decembrie, este o zi tensionată atât pentru Harry și Meghan, cât și pentru ceilalți membri ai familiei regale, întrucât sunt lansate primele 3 episoade ale controversatului documentar. Într-un trailer al serialului, fiul regelui Charles a adus în discuții scurgere de informații din interior și „povești plantate” privind „ierarhia” din familia regală.

Prietenii cuplului au susținut la rândul lor că împotriva lui Meghan a fost chiar un război, ba chiar au fost aduse în discuție episoadele despre ură și rasism. Conform informațiilor oferite de Daily Mail și prințul Harry a vorbit despre joc murdar al consilierilor regali. La rândul lor, experții regali spun că documentarul nu va fi deloc pe placul lui Kate Middleton. Asta pentru că se vor afla multe lucruri necunoscute despre prințesa de Wales.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre