Noi dezvăluiri. Prințul Harry spune că Meghan Markle ar putea fi următoarea Diana

Noi dezvăluiri. Prințul Harry spune că Meghan Markle ar putea fi următoarea Diana
Un nou trailer din seria documentară despre prințul Harry și Meghan Markle a fost lansat de Netflix. După cum se vede în imagini, publicul va descoperi „intimidarea” din partea Palatului Buckingham pe care a simțit-o cuplul.

Prințul Harry a fost îngrijorat că „istoria se va repeta” atunci când Meghan Markle a decis să îi fie soție și a intrat în familia regală. În noul trailer al seriei „Harry & Meghan”, ducele de Sussex explică istoria relelor tratamente împotriva femeilor care intră în casa regală.

„Durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție, această frenezie…”, spune Harry în timp ce pe ecran apar imagini cu regretata sa mamă, Prințesa Diana, precum și coperte de tabloide. „Mi-am dat seama că nu te vor proteja niciodată. Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să ne auzim povestea de la noi?”, adaugă Markle.

„Am fost îngrozit”, răspunde Harry. „Nu am vrut ca istoria să se repete”.

Serviciul de streaming a confirmat că primele trei episoade ale mult așteptatului proiect vor fi lansate pe 8 decembrie, lucru pe care Page Six îl dezvăluise deja, iar cele trei episoade pe 15 decembrie.

Fondatorul Bot Sentinel, Christopher Bouzy, apare, de asemenea, în trailer, spunând: „Este vorba despre ură, este vorba despre rasă”. El a și scris pe Twitter, imediat după lansarea noului trailer: „De la filmarea acestui clip, au fost publicate numeroase frânturi de declarații-bombă care confirmă ceea ce am spus. Întotdeauna a fost vorba despre rasă și ură”.

Prințul Harry îngrijorat pentru Meghan Markle

Trailerul include în plus o narațiune a lui Piers Morgan. O descrie pe Markle, în vârstă de 41 de ani, ca fiind un „rockstar regal”. Apoi atitudinea sa se schimbă și începe să o numească prințesa „Pinocchio”.

Amintim că Morgan a demisionat de la „Good Morning Britain”.  A plecat de la post fulgerător, în 2021, după ce a criticat interviul acordat de Markle și Harry lui Oprah Winfre. A acuzat-o pe ducesă că „a mințit în legătură cu problemele sale grave de sănătate mintală”, a spus Morgan.

„Nu cred aproape nimic din ceea ce iese din gura ei. Și cred că răul pe care l-a făcut monarhiei britanice și regine, într-un moment în care prințul Philip zace în spital, este enorm. Și, sincer, demn de dispreț”, a declarat Morgan reporterilor în fața casei sale din Londra, după ce și-a dat demisia.

Amintim că primul teaser, de săptămâna trecută, pentru serialul regizat de Liz Garbus a arătat fotografii realizate de-a lungul relației cuplului. Apar inclusiv imagini cu Markle posomorâtă la evenimente regale și chiar plângând. Dar și scurte imagini cu noua viață a Ducelui și Ducesei de Sussex în California.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, a povestit Harry, în vârstă de 38 de ani.

Lansarea primului teaser a apărut în timpul călătoriei prințului William și a lui Kate Middleton la Boston.

Nu puțini au fost cei care au considerat că a fost o manevră calculată. Fostul cuplu regal a vrut să „perturbe” vizita rudelor regale în SUA.  De altfel și observatorul regal Hugo Vickers, un prieten al familiei regale, a declarat, pentru Page Six despre momentul ales: „Surpriză, surpriză…  Ce gest urât din partea lui Harry și Meghan. Dar este inevitabil…”.

Recomandarile noastre