Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry și Meghan au investit în Portugalia pentru copiii lor. Localnicii sunt indignați

Prințul Harry și Meghan au investit în Portugalia pentru copiii lor. Localnicii sunt indignați
Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o casă nouă în Portugalia, stârnind indignarea localnicilor. Observatorii regali cred că această mișcare ar putea ajuta la repararea relațiilor lor cu familia regală.

Meghan și Harry au achiziționat luna această o superbă casă în Portugalia. Locuința se află în apropierea proprietății verișoarei prințului Harry, prințesa Eugenie și a soțului său, Jack, care vizitează acest loc în timpul verii.

„Luați terenuri și proprietăți de la localnici

„Cel mai rău lucru care se poate întâmpla pe coasta portugheză, o situație tipică de lăcomie. Luați terenuri și proprietăți de la localnici care se bucură de ele de ani de zile”, a declarat un localnic pentru Daily Record.

„Sunt foarte supărat de această bucată masivă de pământ portughez distrusă pentru cei bogați, îndepărtată de localnicii obișnuiți care au creat amintiri în acest loc timp de generații și generații”, a adăugat un altul.

Noile reglementări din țară au deschis calea pentru ca oficialii să desemneze plajele drept „private”. Acest lucru a făcut ca mai multe locuri să devină inaccesibile localnicilor, pe măsură ce dezvoltatorii au preluat situri cheie.

„Va fi bine pentru Archie și Lilibet să petreacă timp cu verișorii lor mici”

Harry și Meghan și-au cumpărat casă în Portugalia

Cunoscătorii familiei regale văd în această achiziție un potențial de reconciliere cu familia regală. Portugalia este în prezent locul de vacanță al prințesei Eugenie și al familiei sale, iar prințul Harry a păstrat o relație cordială cu aceasta.

„Ei vor ca moștenitorii să cunoască cel puțin o parte din familia lor din Marea Britanie. Va fi bine pentru Archie și Lilibet să petreacă timp cu verișorii lor mici. Iar Eugenie rămâne o legătură importantă între Harry și restul familiei sale”, a mărturisit fostul reporter regal al BBC Jennie Bond pentru Mirror.

Achiziția ar fi costat 4,7 milioane de dolari

Ducele și Ducesa de Sussex ar fi cumpărat una dintre cele 300 de locuințe care vor fi construite în curând la CostaTerra Golf and Ocean Club. Un complex somptuos cu o suprafață de 722 de acri, situat în apropiere de orășelul Melides, la aproximativ 81 de mile sud de Lisabona. Sursele spun că Meghan și Harry ar fi plătit pentru achiziție mai mult de 4,7 milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri