Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry și Meghan, prinși de presă că își filmau pe ascuns vizitele făcute la New York. S-a dezvăluit și motivul

Prințul Harry și Meghan, prinși de presă că își filmau pe ascuns vizitele făcute la New York. S-a dezvăluit și motivul
Eco-războinicii Meghan și Harry au revenit înapoi în California cu avionul privat după turneul VIP din New York. Trei zile i-au lăsat pe copii singuri, acasă, pentru ca să poată avea întâlniri importante. Totul a fost filmat.

Prințul Harry și Meghan au fost prinși de presă că își filmau pe ascuns vizitele făcute la New York. Joi, ducii de Sussex au vizitat memorialul World Trade Center și în compania primarului Bill de Blasio și a noului guvernator Kathy Hochul. Vineri, un fir care a ieșit din buzunarul prințului Harry și camerele care urmăresc cuplul din jur sugerează că cuplul își înregistra turneul de la New York ca parte contractului de milioane de dolari cu Netflix.

Cuplul și-a încheiat perioada de trei zile pe coasta de est cu o apariție pe scena Festivalului Global Citizens al Central Park.

Meghan Markle o copiază vestimentar pe Michelle Obama

Harry și Meghan au revenit în Santa Barbara, California, pentru a se reuni cu copiii lor, Archie și Lilibet după turneul lor de trei zile în New York. Imaginile exclusive  obținute de DailyMail.com îi arată ducele și ducesa de Sussex întorcându-se acasă sâmbătă seara. Alte imagini au dat de înțeles că pe durata vizitei, prințul Harry a purtat un microfon ascuns. În avionul privat, Meghan a renunțat la ținutele colorate în legătură cu care a fost acuzată că o copiază pe fosta primă doamnă Michelle Obama.

Ea a apărut relaxată într-un pulover camel și pantaloni negri în timp ce a îmbrățișat membrii personalului care constituie un fel de „curte” neo „regală”. Meghan a fost întâmpinată de CEO-ul organizației Archewell a cuplului, Mandana Dayani. Dayani, activistă și avocată iraniană, a fost anunțat ca CEO al organizației lui Harry și Meghan la începutul acestei luni.

Ea va fi responsabilă cu operațiunile de zi cu zi la Fundația Archewell, Archewell Audio și Archewell Productions. Dayani este, de asemenea, fondatorul mișcării de succes „Sunt un votant”, care urmărește implicarea oamenilor în participarea civică.

Harry, în vârstă de 37 de ani, a fost, de asemenea, discret pentru călătoria înapoi spre casă. El a schimbat costumele din New York cu blugi bleumarin, un pulover ușor casual și cizme din piele de căprioară.

Meghan și Harry, „eroi umanitari”

Cuplul și-a încheiat turneul de trei zile pe coasta de est cu o apariție pe scena Festivalului Global Citizens al Central Park, supranumit „Wokestock”. Meghan, care îi uimise pe spectatori, îmbrăcându-se în mod constant în haine de iarnă, în ciuda temperaturilor calde din New York, a renunțat în cele din urmă la haină în timp ce urca pe scenă pentru a vorbi mulțimii despre echitatea vaccinului și conștientizarea pandemiei.

Harry a fost primul care a luat microfonul pe scena din Great Lawn din Central Park. „Sunteți gata să faceți ceea ce este necesar pentru a pune capăt acestei pandemii?”, a întrebat el mulțimea. Apoi i-a întins microfonul soției sale care s-a adresat mulțimii: „(…) Există atât de multe lucruri pe care le putem face astăzi care ne pot apropia mai mult de încetarea acestei pandemii și de aceea suntem cu toții aici.”

Ea ia vorbit despre „cei mai străluciți oameni de știință, cercetători, lucrători de la prima linie și lideri altruist în sănătatea publică”, pentru că le-a făcut posibil să fie acolo și i-a numit „eroi umanitari”.

De fapt, cuplul a luat parte la șiruri de întâlniri extrem de importante de-a lungul a trei zile. Ei și-au urmat vizita la World Trade Center cu o călătorie la Națiunile Unite, unde s-au întâlnit cu ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, pentru ceea ce au descris drept „o discuție importantă despre COVID-19, justiția rasială și sănătatea mintală”.

Prințul Harry și Meghan, prinși de presă că filmau pe ascuns

Vizita lor a inclus, de asemenea, o întâlnire cu Chelsea Clinton, parte dintr-o conversație care, din nou, potrivit cuplului însuși, a inclus „un număr dintre cei mai importanți lideri în domeniul sănătății publice, pregătirii pandemice, progresului științific și construirii comunității”. Postând pe contul de Instagram al fundației, ei s-au declarat „atât de încurajați de spiritul de colaborare pe care l-am auzit de-a lungul conversației noastre” și au spus că sunt „dornici să-și facă partea”.

În încercarea de a-și „face partea”, ei au vizitat și școala PS 123 Mahalia Jackson din Harlem. Meghan îmbrăcată într-o ținută care costă 7.520 USD și purtând bijuterii de aproximativ 387.000 USD a vizitat școala, unde 94% dintre elevi sunt eligibili pentru mese gratuite.

Prințul Harry părea că poartă un microfon secret când a sosit cu Meghan vineri într-un magazin de mâncare pentru persoanele sărace Harlem, sugerând că cuplul ar fi putut să-și fi înregistrat turneul din New York ca parte a tranzacțiilor lor de milioane de dolari pe Netflix și Spotify. Firul de la microfon a fost văzut ieșind de sub cămașa ducelui de Sussex și pătrunzând în buzunarul pantalonilor săi,  în timp ce se apleca în față pentru a îmbrățișa proprietarul restaurantului Melba Melba Wilson.

Vizita ar fi trebuit să promoveze alfabetizarea și a surprins-o pe ducesă citind din cartea proprie pentru copii, The Bench. Apoi cei doi au luat un prânz cu pui și vafe la restaurantul local, Melbas, după care au donat 25.000 de dolari fondului de ajutor Covid al proprietarului Melba Wilson. De asemenea, cuplul a fost văzut frecvent urmărit de un bărbat care purta o cameră video.

Întâlnire de lucru cu președintele Angolei

Mai târziu, joi, Harry s-a întâlnit cu președintele Angolei, Joao Lourenco, pentru a discuta despre eforturile de deminare a țării și despre problemele de mediu, înainte de a decola în cavalcada vehiculelor gazoase în care cuplul a fost transportat în oraș.

DailyMail.com a capturat în exclusivitate videoclipul prințului într-o întâlnire animată cu alți trei, inclusiv directorul executiv al Fundației Archewell, James Holt, în aceeași seară.

Înconjurat într-o masă de colț din barul Bemelmans al hotelului Carlyle, Harry a vorbit cu seriozitate și a făcut semn frecvent în timp ce tovarășii săi de băut ascultau și luau notițe. După 45 de minute și-a încheiat băutura și a plecat strângând un iPad și un blocnotes.

Sursa fot5o: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre