Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Paul al României are probleme din ce în ce mai mari. Sărăcia îi bate la ușă

Prințul Paul al României are probleme din ce în ce mai mari. Sărăcia îi bate la ușă
De parcă toate problemele pe care le avea nu-i sunt de ajuns, prințului Paul al României i s-au mai pus ceva în cârcă. Fiscul îi va vinde câteva proprietăți. Sărăcia bate la ușă.

ANAF vrea să-i scoată la licitație mai multe bunuri care sunt evaluate la suma de 1,2 milioane de lei, cu TVA. Acesta este, de altfel, și prețul de pornire. E vorba de un apartament de 303 mp, care se află în Sinaia și terenul aferent, care are 156 mp. Prințul Paul al României va cunoaște sărăcia

Ce documente trebuie să depună cei interesați

Persoanele care vor să participa la licitație vor trebui să depună mai multe documente, cu cel puțin o zi înainte. E vorba de oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a garanției de 10% din prețul de pornire a licitației, o copie a CUI (pentru firme) și actul de identitate pentru persoanele fizice. De asemenea, mai este nevoie de o declarație pe propria răspundere din care să reiasă faptul că posibilul cumpărător nu e o persoană interpusă cu debitorul. Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2023.

Prințul Paul al României va rămâne sărac…

Prințul Paul a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare

Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională și prins după 18 luni. El a primit o condamnare de trei ani și patru luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, autoritățile din România încercând de doi ani să-l aducă în țară. El este acuzat de spălare de bani și trafic de influență.

Paul al României a fost reținut la Paris, în vara anului trecut, pe 27 iunie. Cel care spune că este nepotul regelui Carol al II-lea mai are probleme cu jurnalistul britanic Marco Robert Houston. Acesta l-a executat silit pentru suma de 4,7 milioane de lire sterline, sumă pe care instanțele din Marea Britanie spun că are să o restituie din anul 2013. Doar că Paul de România și-a înstrăinat multe dintre bunuri și e foarte greu să dea banii înapoi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre