Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William a părăsit-o pe Kate prin telefon. O blondă i-ar fi sucit mințile

Prințul William a părăsit-o pe Kate prin telefon. O blondă i-ar fi sucit mințile
Un apel telefonic de 30 de minute. Atât i-a trebuit prințului William să pună punct relației cu Kate. Deși devastată, aceasta nu s-a lăsat și l-a recucerit.

Și-a dorit enorm să fie la brațul prințului William, dar pe atunci cel mai râvnit burlac din lume a decis că e prea devreme să fie legat de Kate. Și printr-un apel telefonic de 30 de minute a spus stop.

William a sărbătorit despărțirea de Kate printr-o beție cu prietenii

În fragmentul final al unei noi biografii a prințesei de Wales, Robert Jobson povestește despre suișurile și coborâșurile poveștii de dragoste dintre Kate și William, iubitul de la universitate. Printre acestea, autorul povestește despre motivul pentru care prințul s-a speriat de angajamentul unei căsnicii, dar și despre petrecerea „Freakin Naughty”, unde „chimia” lor a fost reaprinsă.

Will a sărbătorit despărțirea lor cu o noapte plină de alcool la clubul de noapte Mahiki din Mayfair, împreună cu prietenii lui apropiați. „Sunt liber!”, a strigat el în timp ce dansa amețit de la aburii alcoolului.

William le-a spus apoi prietenilor săi că ar trebui să „bea meniul”, așa că băutura a curs.

Lui William i se aprinseseră călcâiele după o altă femeie, dar ea i-a respins avansurile

Kate a ajuns tot ce a făcut iubitul ei și fotografiile păreau să marcheze sfârșitul idilei care începuse când amândoi erau studenți la Universitatea St Andrews din Scoția. Au existat însă și zvonuri că William ar fi „fost întors pe dos” de o altă tânără, frumoasa mondenă Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe.

Cei doi se cunoscuseră cu ani în urmă, într-o vacanță în Grecia. Dar, deși era singură la momentul despărțirii lui William de Catherine, Isabella se pare că nu dorea să devină iubită regală, considerând că acest lucru i-ar limita perspectivele de carieră ca actriță.

Acest lucru nu a oprit ardoarea lui William. Se spune că a încercat să o curteze pe Isabella, vizitând-o de mai multe ori la casa familiei sale. În ciuda pasiunii sale evidente, Isabella i-a respins avansurile.

„Pentru a îmbunătăți limba arabă a copiilor, am aprofundat un verset din Coran”

Foarte inteligentă și matură în copilărie, Kate a fost încurajată la vârsta de trei ani să învețe araba. Familia Middleton locuia atunci în Amman, Iordania, unde tatăl ei, Michael, lucra de doi ani și jumătate ca dispecer pentru British Airways.

Catherine a frecventat o grădiniță unde, în fiecare dimineață, recita în arabă și în engleză versuri. Pentru a îmbunătăți limba arabă a copiilor, am aprofundat un verset din Coran. Apoi împărtășeam povești despre însoțitorii Profetului, precum Umar ibn Al-Khattab, subliniind valorile respectului și iubirii”, își amintește profesoara ei, Sahera al Nabulsi.

O atletă înnăscută

William și Kate, la începuturi. Sursă foto: Daily mail

După trei ani petrecuți în Iordania, soții Middleton s-au întors în 1986 la casa lor din West Berkshire. La scurt timp după aceea, Catherine a fost înscrisă la școala pregătitoare St Andrew’s din Pangbourne, unde profesorii au descris-o ca fiind foarte conștiincioasă, muncitoare și o atletă înnăscută, trăsături care se aplică și în prezent.

Perioada petrecută în Orientul Mijlociu, de care încă își amintește multe elemente, a contribuit la formarea femeii care a devenit. Datorită mamei sale, Carole, care a lansat o afacere de mare succes cu articole pentru petreceri pentru micuți, copiii Middleton au fost trimiși la școli independente scumpe.

O elevă perfectă

Cu toate acestea, Catherine nu a reușit să se acomodeze după ce a început, la vârsta de 13 ani, să fie elevă cu ziua la Downe House, cunoscută încă pentru rezultatele academice ridicate ale elevilor săi. După doar două semestre, părinții au scos-o din școală în 1996 și au trimis-o la Marlborough College din Wiltshire, unde erau admise ambele sexe.

Și în câteva săptămâni de la începerea școlii, Catherine și-a regăsit zâmbetul. Kate se delecta cu sandvișuri Marmite, asculta Walkman-ul și urmărea cu aviditate serialul american Friends. Profesorii spun că a fost o „elevă perfectă” – și, într-adevăr, a obținut 11 examene GCSE, urmate de trei examene A-levels, cu note A la matematică și artă și un B la engleză.

Avea lipită poza lui William pe perete

La 16 ani, a renunțat la aparatul dentar și s-a transformat într-o frumusețe. În scurt timp, a ajuns în fruntea așa-numitei „Liste a celor potriviți” a elevilor, pe care aceștia o distribuiau și o lipeau pe pereți. La fel ca alte fete de vârsta ei, Catherine a avut câteva aventuri adolescentine.

Prima ei „dragoste” a fost Harry Blakelock, un coleg de la Marlborough College, care mai târziu a devenit broker de asigurări. A avut, de asemenea, o pasiune de școlăriță pentru prințul William. O fostă colegă de apartament a afirmat că avea o poză cu el pe perete.

„Am fost prieteni mai întâi timp de un an, iar de atunci totul a înflorit”

Cu toate acestea, ea a negat ferm acest lucru, spunând: „Nu, îl aveam pe peretele meu pe tipul cu Levis, nu o poză cu William – îmi pare rău”. Kate și William au început să iasă împreună după ce au împărțit același cămin.

Atunci au ieșit în oraș și au jucat câte un meci de tenis. „Am fost prieteni mai întâi timp de un an, iar de atunci totul a înflorit. Am petrecut mai mult timp unul cu celălalt, am râs, ne-am distrat, ne-am dat seama că avem aceleași interese și ne-am simțit foarte bine”, a spus William mai târziu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre