Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, de nerecunoscut la Wimbledon. Prințesa iubită de întreaga lume a slăbit foarte mult. Foto

Kate Middleton, de nerecunoscut la Wimbledon. Prințesa iubită de întreaga lume a slăbit foarte mult. Foto
Chiar dacă urmează un tratament pentru cancer și este foarte slăbită, Kate Middleton le-a făcut o surpriză extraordinară fanilor. Prințesa a participat la finala de la Wimbledon și a avut o sarcină deosebită.

Când Kate Middleton și-a făcut apariția în loja regală de la Wimbledon, a fost întâmpinată cu aplauze. Prințesa a fost însoțită de fiica ei de nouă ani, Charlotte și sora Pippa Middleton.

Potrivit informațiilor oferite de Palatul Kensington, Kate prințesă de Wales va participa la finala de simplu de la Wimbledon și va oferi câștigătorului, mult râvnitul trofeu. În finala Grand Slam se vor duela campionul spaniol în exercițiu Carlos Alcaraz cu veteranul Novak Djokovic.

Kate s-a întâlnit și cu Emma Răducanu

Kate Middleton, eleganță și stil

Dar, înainte ca duo-ul mamă-fiică să-și ocupe locurile în loja regală, Kate și Charlotte s-au întâlnit cu o altă vedetă a tenisului, românca Emma Răducanu, care i-a oferit lui Kate un buchet de flori. Fiica prințului și a prințesei de Wales, care a purtat o rochie Polka Dot de la Guess, a fost încântată să o întâlnească pe vedeta de tenis și a fost fotografiată zâmbind până la urechi în prezența ei.

Ce rochie a purtat Kate

Kate Middeton la Wimbledon

Kate, care a optat pentru o rochie mov la comandă de la Safiyaa, care costă în jur de de 1300 de dolari, patronează All England Lawn Tennis Club din 2016. Ținuta a fost asortată cu o pereche de pantofi decupați la spate, nude, de la Camilla Elphick și o geantă din piele Milly Nude de la LK Bennett, pe care a mai purtat-o.

Ținuta a accesorizat-o cu o brățară Halycon Days aquamarine & gold. Kate este vizibil slăbită în urma tratamentului pe care îl face, dar i-a făcut mare plăcere să fie alături de cei dragi. În loja regală, prințesa a purtat și ochelari de soare, a râs cu micuța ei și s-a bucurat de moment.

Prințul George va fi alături de tatăl său la finala Euro de la Berlin

A doua ieșire publică a lui Kate de când s-a îmbolnăvit. Sursă foto: Daily Mail

Despre prințul George, în vârstă de zece ani, nu a fost prezent, se crede că va fi alături de tatăl său, prințul William, la finala Euro de la Berlin din această seară. În lojă se aflau și alte celebrități, Julia Roberts, Tom Cruise, un prieten apropiat al familiei regale.

Precum și Benedict Cumberbatch, coleg de clasă la Eton cu prințul William, primarul Londrei, Sadiq Khan și celebrul tenismen Andre Agassi. I s-au alăturat lui Kate și vărul de-al doilea al lui William, lordul Frederick Windsor și soția sa.

Cuplul este apropiat de familia Wales, copiii lor participând anterior la aceeași școală cu Charlotte și George. Au fost prezenți și părinții lui Frederick, prințul și prințesa Michael de Kent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre