Simona Ionescu / Redactor Șef

Plimbare regală. Apariție rară a prințul William pe trotineta electrică în castelul Windsor

Plimbare regală. Apariție rară a prințul William pe trotineta electrică în castelul Windsor
Într-o apariție regală rară, prințul William a fost văzut plimbându-se în castelul Windsor cu noul său mijloc de transport.

Prințul William a găsit o nouă modalitate de a se plimba prin Castelul Windsor: o trotinetă electrică.

Prințul William și-ar fi cumpărat singur trotineta electrică

În Marea Britanie scuterele electrice sunt interzise pe străzi, dar se pot folosi pe terenurile private, iar prințul William pare îndrăgostit de acest mijloc de transport. Viitorul rege, în vârstă de 42 de ani, a fost văzut intrând în reședința regală pe scuterul său electric elegant pe 4 iulie, într-un videoclip distribuit pe TikTok.

Îmbrăcat casual cu un pulover albastru peste o cămașă albă cu guler, pantaloni negri și ochelari de soare, William emana un aer cool în timp ce se plimba prin incinta castelului. Anul trecut, s-a raportat că William a investit într-o trotinetă electrică pentru a se plimba pe domeniul Windsor. Trotineta îi permite acestuia să ajungă mult mai repede de la Adelaide Cottage, unde locuiește cu Kate și copiii la castelul Windsor pentru a-l vizita pe tatăl său, regele Charles.

De la casa lui William la castelul Windsor sunt trei kilometri

William și-a găsit un mijloc de transport inedit: trotineta electrică

„Are sens. El merge la castel când trebuie să-l vadă pe rege. De la casa familiei sale de la Adelaide Cottage până la Castelul Windsor sunt trei kilometri dus-întors, așa că este mai ușor cu trotineta decât cu mașina sau pe jos”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cunoscut pentru acțiunile sale de apărare a mediului, William a lansat Premiul Earthshot în 2020 pentru a sprijini soluții inovatoare de combatere a schimbărilor climatice. Alegerea trotinetei electrice ca mijloc de transport în jurul domeniului de 655 de acri se aliniază perfect cu inițiativele sale ecologice. Prințul pare să fi renunțat la dragostea sa pentru motociclete pentru această alternativă.

„Întotdeauna mă umple de groază când iese pe ea”

Kate, îngrozită de câte ori William urcă pe motor

În timp ce el a fost deschis cu privire la pasiunea sa pentru motociclete, Kate și-a exprimat îngrijorarea cu privire la mersul său pe motocicletă. „El încă o conduce. Întotdeauna mă umple de groază când iese pe ea. Să sperăm că îl voi ține pe George departe de ea”, ar fi spus Kate în 2015.

În 2018, Prințul William a recunoscut că a trebuit să „o lase mai moale” pentru că are o familie tânără. „Sunt tată a trei copii. Trebuie să o las mai moale. Mi-e dor de marile călătorii, pentru mine ciclismul a fost întotdeauna despre a fi cu ceilalți”, a explicat el în timpul unei vizite la cursele Isle of Man TT.

Sursă foto: nypost.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre