Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William și Kate Middleton, imagini terifiante: „Copiii nu vor crede acest lucru”. Ce altceva nu știu copiii

Prințul William și Kate Middleton, imagini terifiante: „Copiii nu vor crede acest lucru”. Ce altceva nu știu copiii
Ducele și ducesa de Cambridge au fost surprinși în ipostaze terifiante, ieri. Cei doi s-au aflat în timpul unei vizite în Irlanda de Nord.

Prințul William îi spune lui Kate: „Copiii nu vor crede acest lucru”, în timp ce ține în mână un ditamai pitonul, viu, mișcător. În timpul vizitei lor de o zi în Irlanda de Nord, prințul William și ducesa Catherine au vizitat orașul Londonderry și campusul Universității Ulster. Aici, au avut parte de o întâlnire cu studenții la Colegiul de asistenți medicali, dar și una aparte, cu animalele exotice din campus.

Prințul William și Kate Middleton, imagini terifiante

Astfel, Prințul William a luat în mâini un piton. Ducesa de Cambridge nu s-a lăsat mai prejos și s-a „împrietenit” cu o tarantulă femelă, pe nume Charlotte. De altfel, fiica ei, așa cum a mărturisit într-un clip de anul trecut, iubește păianjenii.

„Meseria de asistent medical este printre cele mai respectate din țară și nu vă puteați alege o profesie mai bună, de care în prezent este mai multă nevoie ca niciodată”, le-a spus, atunci, studenților, ducesa de Cambridge.

William și Kate s-au mai întâlnit și cu primii studenți înmatriculați la noua facultate de medicină din cadrul Universității. Înființată anul acesta, e parte din cadrul efortului național de a rezolva penuria de cadre medicale.

Ce nu știu copiii despre tatăl lor, prințul William

În imaginile difuzate s-a văzut că prințul William nu are nicio problemă să relaționeze cu șarpele. Am, putea spune că nu e prima dat când o face. Și chiar așa este. În urmă cu 11 ani, s-a mai întâmplat ceva colosal.

Prințul William în varsta de 28 de ani, atunci, și fratele său mai mic, prințul Harry, de 26 de ani, au ajuns în Botswana în 2010. Pe langa actiunile umanitare, cei doi și-au găsit timp de distractie. Într-o rezervație din Gabarone, cei doi s-au jucat cu tigri și alte animale sălbatice. Ba chiar s-au fotografiat cu un șarpe imens la gât.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre