Simona Ionescu / Redactor Șef

Priscilla Presley a ajuns la sapă de lemn. Vinde și casa din Beverly Hills. Prețul este uluitor

Priscilla Presley a ajuns la sapă de lemn. Vinde și casa din Beverly Hills. Prețul este uluitor
Priscilla Presley, soția fostului rege al muzicii, Elvis Presley a decis să vândă și superba locuință din Beverly Hills. Iată la ce preț s-a gândit.

Pentru palatul cu șapte dormitoare, opt băi, o grădină de vis și un teren de tenis, Priscilla Presley s-a gândit să ceară nu mai puțin de 16 milioane de dolari.

Potrivit specialiștilor, este pentru prima dată în 45 de ani când această locație extraordinar de frumoasă, care a fost „acasă” pentru fosta soție a lui Elvis Presley, este scoasă la vânzare. Casa este amenajată în stil mediteranean și are un teren de peste 4000 de mp.

În descrierea făcută de agenția imobiliară care se ocupă de vânzare scrie că este „un adevărat sanctuar care oferă intimitate și izolare, două caracteristici rare în zilele noastre” și „a fost întreținută cu dragoste de actualul proprietar”.

Vila a fost ridicată în anul 1951

Somptuoasa locuință a fost ridicată în anul 1951 și deține mai multe locuri în care oaspeții se pot distra de minune, o cameră unde aceștia se pot odihni, dar și o imensă bibliotecă și sală de mese.

Conform informațiilor oferite de „Los Angeles Times‟, fiecare cameră are deschidere spre grădină. Potențialii cumpărători vor fi uimiți de șemineuri și panourile din lemn care fac din fosta casă a Priscillei Presley un loc mirific.

Are și fântânii, dar și boltă de viță de vie

Nu în ultimul rând, casa din Beverly Hills are piscină, teren de tenis, dar și mai multe fântâni și o viță de vie care e cu totul extraordinară. Sursele spun că Priscilla Presley ar avea în acest moment probleme cu banii. De altfel, anul trecut, tot în primăvară, ea a vândut proprietatea din Brentwood, Essex (Anglia).

Potrivit informațiilor oferite de „Manison Global”, a avut mare noroc, pentru că a găsit cumpărător la nici trei săptămâni de când a scos-o la vânzare. Nu s-a aflat însă nimic până în acest moment câți bani a încasat Priscilla în urma vânzării locuinței și nici cine este noul proprietar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre