Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme în fosta familie a lui Cristi Borcea. Fosta soție și-a luat iubitul și a plecat

Probleme în fosta familie a lui Cristi Borcea. Fosta soție și-a luat iubitul și a plecat
Viața Mihaelei Borcea n-a fost niciodată ușoară, dar e o femeie puternică, ce întotdeauna a știut cum să gestioneze situațiile complicate.

Ultima perioadă n-a fost deloc una bună pentru fosta soție a lui Borcea. Pe lângă faptul că a muncit enorm de mult, sănătatea i-a jucat feste.

Mihaela Borcea și iubitul au simțit nevoia să scape puțin de probleme și au plecat din țară în America. Și, ca un făcut, s-au dus chiar la Miami, locul unde trăiește cealaltă fostă soție a fostului patron de la Dinamo, Alina Vidican. Mihaela a avut mult de suferit în ultima perioadă, când a făcut nu doar coronavirus și nu a știut, dar și-a rupt și glezna.

„M-a lovit un covid, nu am știut, nu l-am tratat”

„Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața. Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima e recentă.  După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea pentru Libertatea.

Mihaela îi inițiază pe copii în tainele afacerilor

Pe de altă parte, Mihaela Borcea e mereu cu ochii pe cei trei copii pe care-i are cu fostul patron de la Dinamo, doi băieți și o fată și îi învață tot ce știe, pentru momentul în care vor prelua afacerile. „Copii mari, sunt probleme pe măsură.

Mihaela Borcea și iubitul, în America

Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă. Dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier.

„Ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani”

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani”, a declarat Mihaela Borcea la Xtra Night Show

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre