Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme mari pentru un fost concurent de la Burlăcița. Trafic de droguri, combinații dubioase, orgii sexuale contracost

Probleme mari pentru un fost concurent de la Burlăcița. Trafic de droguri, combinații dubioase, orgii sexuale contracost
Fanii emisiunii Burlăcița nu au cum să nu-și amintească de frumosul brunet Suhaib Meshah. Din nefericire, acesta riscă ani grei de închisoare.

Cunoscut ca și musculosul de la „Burlăcița”, Suhaib Meshah trece prin momente grele, care l-ar putea distruge.

Probleme mari pentru un fost concurent de la Burlăcița. Trafic de droguri, combinații dubioase, orgii sexuale contracost

Fostul concurent al emisiunii Burlăcița, Suhaib Meshah e greu încercat de viață. Bărbatul care în trecut a făcut mari eforturi ca să-i fure inima Danielei Crudu, e greu de crezut că va scăpa așa de ușor de problemele pe care le are acum. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, el a fost implicat în mari scandaluri și dosare penale.

Dar a fost trimis și în judecată pentru trafic de persoane, dar și pentru alte agresiuni. Brunetul a primit arest la domiciliu însă nu i-a păsat de ce spunea legea, așa că iordanianul a făcut tot ce a putut ca să-și umple conturile.

De ce părăsea arestul la domiciliu

Doar că în același timp, oamenii legii îl urmăreau pentru trafic de droguri. Anchetatorii spun că acesta nu doar că a părăsit locuința, dar ar fi participat, arestat la domiciliu fiind, la mai multe orgii sexuale, pentru care era plătit regește. Oamenii legii spun că femeile cu care acesta a avut nopți fierbinți erau mult trecute de prima tinerețe, dar pline de bani și nu s-au uitat niciodată la finanțe, pentru că erau pur și simplu fascinate de prezența fostului concurent de la Antena 1.

A fost arestat

Povestea frumoasă cu doamnele cu dare de mână s-a înfundat cu doar câteva zile în urmă, când acesta a fost arestat. Alături de el se află și un prieten bun de-al regretatului designer Răzvan Ciobanu, e vorba de Sorin Oprea, dar și alte două persoane. În prezent, iordanianul se află în spatele gratiilor și nimeni nu știe cât de negru va fi viitorul său. Se pare că nu s-a gândit niciodată că legea trebuie respectată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre