Simona Ionescu / Redactor Șef

Problemele nu se mai termină. Oana Roman și-a dus fetița la spital. Ce se întâmplă cu Isa

Problemele nu se mai termină. Oana Roman și-a dus fetița la spital. Ce se întâmplă cu Isa
Nici n-a scăpat bine de coronavirus, că Oana Roman s-a confruntat cu o altă problemă. Fetiței sale i-a fost rău.

Oana Roman s-a speriat și a dus-o pe cea mică la medic, pentru a vedea motivul pentru care are aceste stări.

„Când vin, vin toate și nu se mai termină. În dimineața asta, am lăsat-o pe Isa la școală și m-a sunat învățătoarea că nu se simte bine. Avea stări de vomă și o dureau toate cele. Și am ajuns la spital. Am venit la doctorița ei care o îngrijește de când era bebeluș. Testul covid a ieșit negativ, pare că are o indigestie, i-a făcut un antivomitiv și tratament pentru acasă. Doamne ajută”, a fost mesajul postat de Oana cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

A serbat-o pe Mioara Roman la centrul de îngrijire unde e internată

Ieri, Oana s-a ocupat să-și serbeze mama, Mioara Roman împlinind vârsta de 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a fost răsfățată, coafată, i s-a făcut manichiura și s-a îmbrăcat elegant dar, din păcate, pe fața ei se vede suferința.

Oana i-a dus un tort și i-a cântat alături de rezidenții de la centrul de îngrijire, care au stat la masă cu Mioara și s-au delectat cu bunătăți. „La mulți ani, mama. Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor și la manichiură, aici la centru unde stă ea”, a postat Oana pe rețeaua de socializare.

Oana Roman, Paște în pat

Din păcate, ultima perioadă n-a fost deloc cum trebuie pentru Oana Roman. Chiar în ajun de Paște, vedetei i s-a făcut rău. Testul de covid i-a ieșit pozitiv și a fost obligată să stea în pat, izolată, pentru câteva zile. Prietenii i-au fost însă aproape, i-au trimis mâncare, ouă roșii și cozonac, iar Marius Elisei a venit acasă să meargă cu Isa la Înviere și a dormit în fosta sa casă, pentru a nu le lăsa pe fete singure.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre