Simona Ionescu / Redactor Șef

Procesul Rețeaua Epstein. A apărut dovada că Ghislaine Maxwell și pedofilul miliardar erau foarte apropiați de Prințul Andrew

Procesul Rețeaua Epstein. A apărut dovada că Ghislaine Maxwell și pedofilul miliardar erau foarte apropiați de Prințul Andrew
O poză cu Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein relaxându-se, romantic, în cabana din bușteni a Reginei Elisabeta II de la Balmoral a fost prezentată la procesul ei pentru trafic sexual, care se desfășoară în aceste zile la Nw York.

Purtând o cămașă albastră în carouri, Ghislaine poate fi văzută sprijinindu-și brațul pe genunchiul lui Epstein, în timp ce stau exact în același loc pe prispa cabanei, unde a fost fotografiată și Regina relaxându-se. Fotografia nu are dată  înscrisă pe ea, dar se știe că fostul cuplu a fost invitat la Balmoral de Prințul Andrew, în 1999, scrie Daily Mail.

Există imagini cu membri ai Familiei Regale în cabana din bușteni. Una  îl înfățișează pe Prințul Philip împreună cu strănepoata sa Mia, pe aceeași bancă pe care stau Ghislaine și Epstein.

O ceașcă de cafea sau de ceai a fost așezată pe peretele cabanei din spatele lui Maxwell și Epstein. Regina ținuse o băutură rece în același loc, iar Philip își pusese o halbă de bere tot acolo.

Au apărut fotografii intime cu Ghislaine și Epstein

Fotografia a fost prezentată juriului, alături de altele în care Ghislaine și Epstein apar împreună, juriul numindu-i „parteneri în crimă”. O altă imagine o arată pe Maxwell masând picioarele lui Epstein în timp ce călătoresc cu jetul său privat, Lolita Express.

O a treia poză o arată ​​sărutându-i obrazul, în timp ce într-o a patra cuplul a fost văzut stând împreună pe o motocicletă. Fotografiile au fost confiscate de FBI în 2019 de la conacul lui Epstein din Manhattan, după ce acesta a fost arestat sub acuzația de trafic sexual.

Prințul Andrew i-a invitat pe Ghislaine și Epstein la casa de vacanță a mamei sale, Regina Elisabeta II

Prințul Andrew, care era prieten atât cu Epstein, cât și cu Maxwell, a fost menționat de trei ori în procesul Rețeaua Epstein:  de către pilotul lui Epstein, de presupusa victimă a traficului sexual, Jane, și de fostul majordom al pedofilului, care a spus că Andrew a fost „întotdeauna politicos și un tip foarte drăguț, singurul tip care ne-a lăsat bacșiș”.

Procurorii din New York susțin că Maxwell a „servit” fete lui Epstein pentru a le abuza și că a luat parte la abuzuri. Ea neagă acuzațiile. Una dintre acuzatoarele lui Maxwell, Virginia Roberts, este femeia care susține că Epstein i-a împrumutat-o și ​​prințului Andrew pentru sex, când avea 17 ani, acuzații pe care acesta din urmă le neagă.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre