Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția lui Nostradamus începe să se adeverească. „Următorul Război Mondial va fi pornit de Rusia”

Profeția lui Nostradamus începe să se adeverească. „Următorul Război Mondial va fi pornit de Rusia”
Se spune că nimeni nu a reușit să prezică cu atâta claritate ce se va întâmpla cu omenirea ca Nostradamus. Ce va urma.

A fost unul dintre marii clarvăzători ai omenirii și tot ce a spus s-a adeverit. Previziunile lui Nostradamus șochează și acum.

Profeția lui Nostradamus începe să se adeverească. „Următorul Război Mondial va fi pornit de Rusia

A vorbit despre venirea la puterea a lui Adolf Hitler și tot el a a descris cel de-al Doilea Război Mondial. De asemenea, Nostradamus a prevăzut atât atacul terorist din 11 septembrie, cât și Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice. Dar poate cel mai șocant este faptul că a vorbit despre anul 2020, ca fiind începutul pandemiei de coronavirus.

Nu în ultimul rând, printre previziunile făcute de el s-a aflat și una privind Rusia și războiul care e pe cale să izbucnească. Iată ce spune Nostradamus în catrenul 26 din Centuria V: „Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Pe de altă parte însă, Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” al profețiilor lui Nostradamus din România, e de părere că a fost doar o greșeală de ortografie și că „Romainie” nu ar fi, de fapt, România. Însă din acest catren s-a înțeles că următorul Război Mondial va începe din Rusia, iar nenorocirea se va abate și asupra țării noastre.

Baba Vanga: „Nimeni nu poate opri Rusia”

O previziune înfricoșătoare a făcut și Baba Vanga, femeia venerată și în zilele noastre. Supranumită „Nostradamus al Balcanilor”, aceasta a făcut predicții până în anul 5079, când ea credea că va fi sfârșitul Universului. Mai mult, clarvăzătoarea a afirmat că până în anul 3797 planeta Pământ urmează să dispară.

Însă vor exista câteva persoane care vor avea dreptul să plece pe altă planetă unde să trăiască. „Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, a prezis Baba Vanga.

Sursă foto: Il giornale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre