Simona Ionescu / Redactor Șef

Profu’ de mate, mâncător de oameni. E pe bune!

Profu’ de mate, mâncător de oameni. E pe bune!
Poliţia germană a arestat un bărbat suspectat de crimă și, cu adevărat teribil, de acte de canibalism. Câţiva trecători au găsit într-un parc din Berlin oasele unei victime, zilele trecute.

Unul din oase era complet fără carne, însă se vedea clar că nu este foarte vechi. Criminaliştii au început imediat o anchetă şi astfel au descoperit că probele aparţineau unui bărbat în vârstă de 43 de ani, dat dispărut încă din luna septembrie. Cu ajutorul câinilor de urmă, oamenii legii au ajuns exact la locuința criminalului.

După ce l-au dus pe acesta la audieri, au avut parte de un șoc imens. Bărbatul, respectabil profesor de matematică, despre care nimeni nu bănuia nimic, a recunoscut că și-a racolat și ucis victima, apoi a mâncat-o. Canibalul în vârstă de 41 de ani, Stefan R., și-ar fi racolat victima pe internet. Acesta ar fi vizitat „camere de chat relevante”, notează agenția de presă DPA, citând informații date publicității de poliția din Berlin.

Ancheta a scos la iveală că pe 5 septembrie, victima, Stefan T., 44 de ani, de profesie inginer electric, și-a părăsit apartamentul pe care îl împărțea cu alți colegi. Aceștia au crezut că iese la o întâlnire, nepărându-li-se nimic suspect. Au reclamat dispariția lui abia după ce au constatat, zilele următoare, că acesta nu a mai revenit acasă.

Nemții au mai mulți canibali

Presa germană compară acest caz cu cel al lui Armin Meiwes, 44 de ani la data comiterii faptei, un canibal încarcerat pe viață în 2006. Şi acesta și-a cunoscut victima în mediul online, pe o pagină de chat destinată celor interesați de canibalism. Când s-au întâlnit, Meiwes a filmat momentul în care și-a ucis victima, care era tot un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

Canibalism și în America

Ultimul caz de canibalism mediatizat s-a consumat vara aceasta în Statele Unite ale Americii și a fost descoperit în flagrant. În luna iunie, un tânăr din California a fost surprins de mătușa sa în timp ce smulgea cu mâinile carne de pe trupul mamei acesteia ( n.r. – bunica tânărului) și o mânca. Mai întâi o ucisese cu o daltă.

Se pare că bărbatul, fără ocupație, ar fi fost sub influența unor substanțe psihotrope. Dwayne Wallick, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit “smulgând carnea bunicii sale de 90 de ani cu mâinile goale” şi acoperit cu sânge, potrivit poliţiei din Richmond, California. Chiar și după ce polițiștii au ajuns lângă el, Wallick și-a continuat actul de canibalism.

Connect-R ia atitudine în „fenomenul Oana Roman”, rostogolit în media

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre