Simona Ionescu / Redactor Șef

Prognoza Anei Prodan s-a adeverit: Laurențiu Reghecampf, dat afară de la Universitatea Craiova. Situația îi va afecta noua relație cu Corina Caciuc

Prognoza Anei Prodan s-a adeverit: Laurențiu Reghecampf, dat afară de la Universitatea Craiova. Situația îi va afecta noua relație cu Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf părea că e pe cai mari și că va reuși să contrazică tot ce a spus Anamaria Prodan despre el, cei doi aflându-se în plin divorț. Mai presus de toate, impresara a susținut sus și tare că Reghe își va pierde postul de antrenor de la Universitatea Craiova. Câteva luni mai târziu, predicția ei s-a adeverit,

Duminică seara, CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea oficială de Laurențiu Reghecampf.

Nu se știe dacă a fost sau nu achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro, însă cu ea sau fără, situația lui Reghecampf nu este una ideală. Abia achiziționase un apartement în Craiova, pentru el, Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Acum, cei trei trebuie să revină în Capitală sau, mai exact, lângă București. Laurențiu Reghecampf deține la Snagov o fermă de animale, iar moșia se află chiar în vecinătatea casei viitoarei lui foste soții, Anamaria Prodan.

Mai mult, din iulie anul trecut și până în prezent, viața lui Reghecampf s-a învârtit în jurul echipei de fotbal, iar perspectivele lui de viitor, spun gurile rele, sunt zero – neavând-o pe Anamaria lângă el ca să îl îndrume sau „să-i facă vorbele la un alt club”.

Reacția lui Reghecampf a fost… defensivă

Laurențiu Reghecampf a oferit o primă reacție după ce s-a despărțit oficial de Universitatea Craiova, la Orange Sport.

„Ei mergeau în dreapta, eu mergeam în stânga, şi decât să avem discuţii contradictorii, am decis că să ne despărţim este mult mai bine, e lucrul cel mai important. Am făcut programul de cantonament, am făcut programul de antrenamente, am făcut absolut tot.

Eu cu Mihai (n.r. – Rotaru) nu am avut niciodată discuţii contradictorii, ştiu foarte bine cum trebuie să pui problema atunci când vorbeşti cu un patron, nu spun ‘vreau aia’. Doar pot să cer, prin intermediul managerului sau a preşedintelui sau direct la patron, pot să spun că mă gândesc că ar fi bine să aducem jucători pe anumite poziţii pentru a fi mai puternici, să fim undeva la nivelul celor două echipe care au fost în faţa noastră, FCSB şi CFR.

Cum văd eu lucrurile, trebuie făcut ceva spre bine pentru a avea la anul o şansă mai mare decât ai avut anul acesta. Anul acesta am intrat în play-off cu foarte puţine şanse, după care şansele s-au schimbat, mai mult sau mai puţin, pentru că a fost o diferenţă foarte mare de puncte.

Rezultatele sunt cele pe care le vedeţi, locul trei înseamnă că lotul nostru este de locul trei, dacă aveam un lot mai puternic decât cele două, cu siguranţă eram mai sus. Am avut şi meciuri mai bune, dar am avut şi meciuri în care aveam nevoie de un jucător să decidă meciul, iar pe parcursul campionatului se vede valorea lotului”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre