Mesajul uluitor pe care i l-a trimis Bebeto lui Laurențiu Reghecampf după meciul Craiova-Dinamo

Mesajul uluitor pe care i l-a trimis Bebeto lui Laurențiu Reghecampf după meciul Craiova-Dinamo
Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a avut o super bucurie la meciul cu Dinamo, echipă pe care băieții lui au învins-o cu cinci goluri diferență.

„Nu m-am așteptat să marcăm atâtea goluri și să avem un joc atât de bun, pentru că veneam după un meci greu cu CFR, cu multe emoții în acel joc. Vreau să felicit băieții, au jucat bine, dar s-au jucat puțin cu situațiile și au tratat câteva faze superficial”, a declarat Reghecampf la final. El a avut însă parte de un mesaj teribil de la fiul său cel mic.

Laurențiu junior, Bebeto, așa cum e alintat el  în familie, a stat cu ochii pe ecran pentru rezultatul meciului, iar în final i-a transmis un mesaj uluitor tatălui său. Bebeto îi declarase război tatălui său, iar Anamaria spunea că cel mic nici nu vrea să mai audă de el. Rețete și Vedete.ro a publicat, anul trecut, mesajul lui Bebeto pentru Reghe în care îi spunea să rămână cu Corina.

Acum, Bebeto arată că își susține tatăl, celebrând victoria U Craiova, unde Reghe e antrenor. Anamaria spunea ca i s-a terminat cariera, dar iată că a înregistrat un succes uriaș (scor 1-6 pentru Craiova). Bebeto  a redistribuit o imagine postată de echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și a pus un emoticon care râde cu lacrimi, menționând uluitorul scor obținut de craioveni. Mai mult, Bebeto și-a etichetat un prieten în postare.

Reghe pune poze cu Bebeto pe Instagram

În timpul meciului, a fost un moment emoționant când Atanas Trică a izbucnit în lacrimi după golul marcat. Puștiul este nepotul lui Ilie Balaci și fiul Loredanei Balaci și al fostului fotbalist craiovean Eugen Trică.

„De fiecare dată când am posibilitatea să-i bag pe copiii din academie, o fac. Nu pot să apelez mereu la ei, nu sunt copți, dar cresc. E bine să aibă jocuri bune când intră, cum a fost cazul lui Ati azi. Mi-au dat și mie lacrimile pentru că a plâns când a venit să mă îmbrățișeze. Îl văd ca pe copilul meu. Când mă uit la el, îl văd pe Bebe, băiatul meu”, a spus antrenorul Universității.

Reghe a postat o fotografie cu echipa în care joacă Bebeto al lui, din vara anului trecut. „Felicitări ATI
Urmează și Bebele meu”, a scris Laurențiu Reghecampf în postare.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre