Laurențiu Reghecampf, trădat de propriul fiu? Ce a aflat Anamaria Prodan a înfuriat-o la culme

Laurențiu Reghecampf, trădat de propriul fiu? Ce a aflat Anamaria Prodan a înfuriat-o la culme
Telenovela dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la alt episod, unul mult mai tensionat ca anterioarele.

Anamaria Prodan a ajuns într-o situație incredibilă. Fostul soț nu se mai poate controla și are un comportament care nu-i face deloc cinste.

Laurențiu Reghecampf, trădat de propriul fiu? Ce a aflat Anamaria Prodan a înfuriat-o la culme

Relația Anamariei Prodan cu fostul soț e plină de tensiune în ultima perioadă. Ultima veste pe care a aflat-o, i-a pus capac definitiv. Susține că Luca, băiatul lui Reghe, pe care îl adoră, i-a recunoscut că tatăl său a fost ajutat de câțiva prieteni atunci când a luat lucruri din locuința din Dubai.

Fiica Ionelei Prodan a spus totul la poliția din Dubai, unde zice că i-a făcut plângere penală. Potrivit informațiilor oferite de Spynews, până în acest moment, cei implicați în poveste au dat cu subsemnatul. Singurii care nu au ajuns încă să spună și partea lor de adevăr este Reghe și amanta Corina.

Interesant este că printre cei care au fost de partea lui Reghe și i-au dat o mână de ajutor a fost și partenerul în firma de impresariat a blondei, Rimoun Hanouch. Iar Anamaria spune că poate dovedi acest lucru, că toate probele sunt la dosarul poliției din Emirate.

Acuzat că-și amenință familia

Dar asta nu e tot, pentru că în ultima perioadă se pare că Reghecampf și-a pierdut cumpătul. Anamaria spune că acesta a început să înjure și să amenințe familia. Mesajele sunt atât de grave, încât afacerista a ajuns să nu le mai deschisă, ci să le trimită direct avocatului.

„Da, este adevărat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amantei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență.”, a povestit soția înșelată pentru Spynews.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre