Simona Ionescu / Redactor Șef

Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!

Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!
La doar săptămâni de când a devenit tată de băiat, Cabral a făcut gestul pe care-l așteptau toți prietenii din online.

Cabral și Andreea și-au dorit enorm de mult al doilea copil și Divinitatea le-a făcut acest dar minunat. A venit pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10 la naștere.

Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!

Vedeta ProTV, Cabral, a decis că a venit vremea să vadă toată lumea ce băiat minunat i-a făcut nevasta. Drept urmare, a postat o imagine emoționantă cu el, micuțul și Namiko. Prezentatorul apare cu cei doi în pat și este extrem de protector. Toți par că dorm, iar Andreea i-a fotografiat.

Bineînțeles, Cabral a postat poza și a făcut și o scurtă prezentare, care i-a amuzat pe prietenii săi din online.

„Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi”

„Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Soții s-au certat pe numele copilului

Nici până acum Cabral și Andreea nu au dezvăluit numele micuțului, însă a spus că au avut ceva discuții pe seama acestuia. După ce micuțul a venit pe lume, Cabral a relatat scena alegerii numelui.

“Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este Ragnar. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris atunci simpaticul prezentator.

„E a treia oară. Și tot leșinat și plâns…”

Micuțul Andreei Ibacka și a lui Cabral a venit pe lume pe 5 octombrie și este cel de-al treilea copil al prezentatorului. Sigur, bucuria imensă a venit mai ales din faptul că este băiat.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris atunci Cabral pe rețelele de socializare.

După cum se vede, și-a revenit și acum e un tătic responsabil care, însă, nu vrea să spună încă numele din certificatul de naștere al fiului.

Sursă foto: instagram, facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre