Simona Ionescu / Redactor Șef

Puloverul anti-COVID-19. Ce este și de unde ne luăm și noi unul

Puloverul anti-COVID-19. Ce este și de unde ne luăm și noi unul
Până va ajunge la toți vaccinul anti-COVID-19, căutam fel de fel de metode pentru a ne proteja de virus. Cei de la SimpliSafe au venit cu o metodă fashion, care te va ține la distanță de pericol.

Masca de protecție a devenit accesoriul indispensabil în aceste vremuri dificile. Cei de la SimpliSafe au conceput un model de pulover, care te poate ține la distanța socială necesară. Prototipul lor poate spune în același timp „Sărbători fericite” și „Stai departe!”. 

Puloverul de distanțare socială

Puloverul de distanțare socială SimpliSafe este singurul pulover conceput pentru a-i ține pe cei dragi la distanță, în timp ce sunteți totuși împreună.

„Amintește-le celor dragi că te bucuri să-i vezi, dar fericirea este mai mare de la doi metri distanță”, este sloganul de promovare al produsului.

Puloverul produs de SimpliSafe nu ucide virusul, nu-l izolează și nu-l face să stea departe de tine. Dar te ține la o distanță sigură față de ceilalți, încât să eviți contaminarea. Astfel, când ești la mai puțin de doi metri de o altă persoană, senzorii sesizează pericolul și te avertizează sonor. Dar și vizual, pentru că luminile potrivite cu perioada sărbătorilor se activează.

De unde ne luăm puloverul anti-COVID-19

SimpliSafe este o compania care proiectează sisteme de siguranță pentru casă, dar vrea să te țină și pe tine sănătos. Așa că a realizat puloverul care, spun ei, este un accesoriu numai bun de purtat în timpul adunărilor familiale de sărbători și nu numai.

Dacă vrei să ai un pulover anti-COVID-19 pentru tine sau să-l faci cadou, îl poți comanda de pe site-ul oficial. Mai mult, acolo înveți și cum să-ți confecționezi singur unul, în cazul în care ești suficient de îndemânatic.

SimpliSafe te anunță, dacă nu era deja evident, că puloverul nu îți asigură protecție totală împotriva virusului, ci este doar o măsură de prevenție: „The Social Distancing Sweater este conceput ca un accesoriu de amuzament pentru întâlnirile din perioada sărbătorilor și nu numai, nu este un dispozitiv serios de luptă împotriva COVID-19”.

Sirop de mentă. Răcoritor și sănătos

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre