Simona Ionescu / Redactor Șef

Puștoaica asta i-a luat fața Evei Măruță. Ea e cea mai tânără vedetă de cinema din România

Puștoaica asta i-a luat fața Evei Măruță. Ea e cea mai tânără vedetă de cinema din România
Eva Măruță a dat tonul. A ajuns pe marile ecrane, protagonistă într-un lungmetraj, „Tati part-time”, și s-a descurcat de minune. Acum, un alt tată celebru a decis să își transforme copiii în vedete.

Are numai cinci ani și i-a luat fața Evei Măruță cu apariția ei într-un film de cinema. Deși abia merge la grădiniță, dovedește că știe exact ce are de făcut în fața camerelor de filmare. Fiica lui Codin Maticiuc este cea mai tânără vedetă de cinema din România.

Smaranda, prima fiică a lui Codin Maticiuc, a debutat în film la vârsta de doar 5 ani și 5 luni. Micuța a fost distribuită în filmul „Superpietonii Zurli”, iar prestația sa actoricească a iscat un val de entuziasm și emoție. Este cu adevărat impresionant să observi cum un copil atât de mic reușește să înfrunte provocările cinematografice, iar Smaranda nu doar că le-a abordat cu succes, dar a și captat atenția tuturor.

Fiica lui Codin Maticiuc, Smaranda, a devenit vedetă de cinema. Joacă în primul ei film (Instagram)

În regia lui Cătălin Dascălu și a Mirelei Retegan, Smaranda a avut privilegiul de a împărți ecranul cu tatăl ei, oferind spectatorilor o poveste plină de aventuri și învățăminte.

Cum au ajuns Maticiuc și fiica să joace în film

Codin Maticiuc, un tată mândru, a explicat într-un interviu recent că implicarea fiicei sale în acest proiect a venit firesc, datorită colaborării strânse cu regizoarea Mirela Retegan. „Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față.

Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul, și a fost mai ușor”, a povestit Codin Maticiuc, conform Playtech.

Smaranda Maticiuc a început școala, toamna aceasta. Ea merge în clasa pregătitoare (Instagram)

Deși se bucură enorm de realizările fiicei sale, Codin Maticiuc este realist și consideră că este mult prea devreme pentru a evalua cu precizie talentul actoricesc al Smarandei. Până acum, fetița a jucat într-un singur film și nu a beneficiat de o pregătire specială. „Dacă ar fi să votez acum, mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol, nu e pregătită. Dar pentru filmul „Superpietonii Zurli”, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok” a mărturisit actorul.

Puștoaica lui Maticiuc i-a luat fața Evei Măruță

Codin Maticiuc a glumit, de asemenea, despre implicarea copiilor de vedete în filme, menționând și alți cunoscuți care fac același lucru. „Ce? Numai Măruță își pune copiii în filme? Îi implicăm și noi! O să-i includ peste tot și cu mulți bani”, a spus el cu umor. De altfel, el a fost unul dintre promotorii tinerei actrioțe Eva Măruță, după apariția filmului „Tati part-time”. Așa cum vă amintiți, în ciuda prestației actoricești impecabile a fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, au existat multe voci care au vorbit despre „nepotism”.

În „Superpietonii Zurli”, Gașca Zurli, alcătuită din personaje precum Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli și Tanti Prezentatoarea, devine eroii unui oraș aflat în pericol. Aceștia sunt chemați de președintele țării într-o misiune specială atunci când vrăjitoarea Tura Vura începe să creeze haos.

Misiunea lor este să salveze zebra Tony, care reglementează traficul rutier. Într-o aventură plină de umor și lecții valoroase, Gașca Zurli își transformă echipa într-un grup de super pietoni și pornește într-o călătorie plină de peripeții, testându-și limitele și demonstrându-și curajul.

Cum e relația dintre Codin Maticiuc și fiul iubitei sale

Codin Maticiuc și iubita sa, Ana Pandeli, au trei copii. Două fetițe sunt ale lui Maticiuc, iar băiatul, Dan, este fiul frumoasei partenere a vedetei, dintr-o relație anterioară. Cu toții formează o familie extrem de fericită, iar Maticiuc se implică puternic în creșterea și educația fiului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Băiatul, Mario Dan, care tocmai a împlinit 14 ani, a fost sărbătorit de actorul cunoscut din „Miami Bici” cu un mesaj emoționant. Deși băiatul provine dintr-o căsătorie anterioară a Anei Pandeli, relația dintre el și Codin Maticiuc este de tată – fiu, iar legătura dintre ei este una strânsă și afectuoasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

De altfel, băiatul a fost primul copil al familiei promovat de Codin Maticiuc într-un film, actorul fiind un susținător activ al lui Mario Dan, în special în aspirațiile sale artistice. Ca atare, puștiul a apărut deja în două dintre filmele lui Codin Maticiuc și este pasionat de actorie, chiar interpretând versiunea tânără a personajului „Ilie Piciu” în ambele filme din seria „Miami Bici”.

Ce „plată” a primit puștiul pentru prestația din „Miami Bici”

Pentru asta a fost tuns la fel și vopsit în cap. După filmări, s-a întors la școală cu șuvițe colorate. Dacă l-a plătit pentru film? „Nu mi-a dat nimic. Mi-a luat PS4 de ziua mea,” a spus băiatul la lansarea primului film, în 2020, fericit de noua jucărie.

Codin Maticiuc l-a inclus pe fiul iubitei sale, Mario Dan, în ambele filme „Miami Bici” (Instagram)

Codin Maticiuc a fost deschis în legătură cu provocările întâmpinate în relația lor tată-fiu, dar a subliniat și sprijinul său constant pentru Mario Dan. „Iată și motivul pentru care poate (sigur ce să mai) ți se pare că sunt dur cu tine…” a spus el, referindu-se la modul în care încearcă să-l ghideze și să-l sprijine pe băiat.

„Băiatul face bine. Merge la școală, face mult sport, multe sporturi face. Este ok! Zice că vrea actorie, câteodată zice că vrea să fie actor, dar nu îl simt dedicat, deși a jucat în ambele „Miami Bici”, versiunea tânără a lui „Ilie Piciu”.

A zis că vrea să facă niște cursuri, i-am zis să vadă programul, prețurile, să îmi spună și mă ocup eu, dar el nu s-a ocupat. Eu m-am oferit să plătesc, dar nu a mai continuat. Eu vreau să văd că își dorește”, a declarat actorul pentru publicația menționată anterior.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri