Simona Ionescu / Redactor Șef

Puya și secretele de familie. Ce apreciază cel mai mult temutul Coroană din Deva la ginerele său

Puya și secretele de familie. Ce apreciază cel mai mult temutul Coroană din Deva la ginerele său
De când au intrat în concursul America Express, toți ochii sunt pe rapperul Puya și frumoasa sa soție, Melinda Gărdescu.

Dacă aceștia au fost mai transparenți ca niciodată, sunt puțini cei  care știu că socrul lui Puya e un om influent.

Tatăl Melindei, Mircea Duda Moldovan, cunoscut ca și Coroană, este unul dintre cei mai respectați, dar și de temut oameni din Deva, în fața căruia nimeni nu îndrăznește să facă un pas greșit. De temut pentru toți dușmanii, acesta, spune presa, ar fi avut probleme cu câțiva ani în urmă, fiind acuzat că ar fi vândut mașini furate. Iar printre cei care au făcut asemenea acuzații a fost și un nepot, care l-a și dat în judecată, după ce poliția i-a confiscat autoturismul.

„A făcut acest lucru din invidie!”

În acel moment, Coroană a explicat ce se întâmplă, mărturisind că nepotul a făcut acest gest necugetat pentru că e invidios pe el și pe afacerea pe care o conduce de multă vreme. „Ioan Trușcă, nepotul meu care a depus plângere penală împotriva mea, a făcut acest lucru din invidie.

Am o afacere prosperă în Deva, de 15 ani”, a mărturisit socrul lui Puya. E lesne de înțeles că nici Coroană nu s-a lăsat și, la rândul său, l-a acționat în instanță pe nepotul invidios, acuzându-l de calomnie.

Apreciez la el respectul pe care îl arată celorlalți și politețea

Lucrurile stau cu totul altfel când vorbim de relația pe care Coroană o are cu soțul fiicei sale, celebrul Puya. Socrul susține că cei doi se înțeleg de minune și e foarte mândru de artist. În plus, afaceristul a afirmat că sunt două lucruri pe care le-a apreciat la Puya: respectul și politețea.

„Am o relație foarte bună cu el. Mă vizitează mai des decât fiica mea, când are concerte în zona Ardealului. Apreciez la el respectul pe care îl arată celorlalți și politețea”, a precizat tatăl Melindei Gărdescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre