Simona Ionescu / Redactor Șef

Puya transmite primul mesaj către concurenții X Factor: „Am avut tupeu, cum s-ar spune”

Puya transmite primul mesaj către concurenții X Factor: „Am avut tupeu, cum s-ar spune”
Puya a transmis primul mesaj către concurenții X Factor, după ce s-a anunțat că este noul jurat al emisiunii. Artistul abia așteaptă să își intre în rol și să cunoască noi talente.

Puya a transmis deja primul mesaj către viitorii concurenți X Factor 2024. Vestea că celebra emisiune revine la Antena 1 a bucurat pe toată lumea, mai ales că anunțul a venit și cu surprize de proporții. 

În timp ce Delia și Ștefan Bănică Jr. și-au păstrat fotoliile de jurați, Florin Ristei și Loredana Groza au plecat. 

În locul lor au venit Marius Moga și Puya, acesta din urmă fiind la prima sa experiență în calitate de jurat al unui show de talente. Puya a mărturisit că se simte onorat de invitația primită și speră să le fie de folos concurenților. „Aștept să fiu surprins, să cunosc voci extraordinare, oameni talentați și dedicați, care nu au mai fost văzuți. Și să vadă dacă mă pricep la chestia asta, la televiziune”, a spus vedeta.

De ce s-a apucat Puya de muzică 

Puya este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, cu o carieră impresionantă în spate și multe hit-uri la activ. Într-o postare pe Instagram, Puya le-a transmis și un mesaj viitorilor concurenți, cărora le-a povestit cum s-a apucat el de muzică inițial și de ce. Totul, bineînțeles, în speranța că vor fi inspirați. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PUYA (@puya_dragos)

„Eu m-am apucat de muzică, ca să scap de cartier. Vedeam lucruri noi, cunoșteam oameni noi, nu era ca un job normal. Simțeam că aveam ceva de spus și trebuia să împărtășesc și cu restul. 

Mă gândesc dacă ești într-o situație similară, nu mai bine muncești într-un loc 20 de ore, dar să-ți facă plăcere, decât să stai 8 ore într-un loc pe care îl urăști? Eu am avut curaj, am avut tupeu, cum se spune”, a transmis Puya, care a îndemnat oamenii talentați să vină la preselecții. 

Ultimul sezon X Factor, în 2021

Ultimul sezon X Factor difuzat de Antena 1 a fost cel din 2021, câştigat de Nick Casciaro. Era al zecelea sezon al emisiunii de pe Antena 1.

X Factor a fost difuzat neîntrerupt de Antena 1 timp de opt sezoane. În 2019, a făcut o pauză de un sezon, fiind reluat un an mai târziu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre