Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzbunare? Mașina Dariei Radionova, fosta lui Alex Bodi, făcută praf. „Vreau să aflu cine a făcut asta!”

Răzbunare? Mașina Dariei Radionova, fosta lui Alex Bodi, făcută praf. „Vreau să aflu cine a făcut asta!”
Mașina Dariei e daună totală. Lambo încrustat cu 2 milioane de cristale a fost făcut praf pe o stradă din Londra, iar autorul a fugit de la locul faptei.

Fosta iubită a lui Alex Bodi e un car de nervi. Nu s-a așteptat niciodată să i se întâmple tocmai ei așa ceva și vrea să-și rezolve problema.

Frumoasa Daria Radionova a avut un șoc cu puțin timp în urmă. Fosta lui Alex Bodi le-a spus totul fanilor de pe Instagram și a făcut și o propunere interesantă. Oferă 5.000 de lire sterline oricărei persoane care îi aduce informații despre cel care i-a făcut praf mașina!

Cineva i-a pus gând rău Dariei Radionova. Fosta iubită a lui Alex Bodi e foc și pară

Daria Radionova e cu nervii la pământ și mai hotărâtă ca niciodată să-l găsească pe cel care i-a făcut cel mai mare rău. Ce i s-a întâmplat fostei iubite a lui Alex Bodi? Și-a găsit mașina, superbul bolid Lamborghini, în valoare de 370.000 de euro, zdrobit în partea din spate, pe o stradă din Londra. Autorul faptei a fugit și se pare că nimeni nu a văzut incidentul.

Diva nu se lasă cu una cu două, așa că a postat pe contul său de socializare un mesaj, în care spune că cel care îi dă informațiile de care are nevoie va primi o recompensă uriașă. Imaginile cu mașina făcută praf au ajuns în celebrul ziar britanic The Sun, jurnaliștii amuzându-se. „Slamborghini” au numit imaginea de mai sus. „Slam”: sfărâmat și Lamborghini.

Recent, diva originară din Rusia l-a lăsat cu ochii în soare pe ultimul ei logodnic, un artist arab, milionar, care i-a oferit cadouri în valoare de sute de mii de euro. Relația lor a durat doar câteva luni de zile.

Lamborghini Aventador este încrustat cu 2 milioane de cristale

Superbul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, pe care îl adoră, a fost făcut după gustul tinerei. Aceasta a cerut să fie încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski. Pentru aplicarea acestora a fost nevoie de 700 de ore și a lucrat o întreagă echipă.

„Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară”, scria Daria Radionova, pe Instagram, la momentul respectiv. Dar acesta nu e singura mașină căruia Daria i-a făcut retușuri.

Aceasta a mai îmbunătățit aspectul a doua autovehicule, un Lamborghini Huracan și un Mercedes CLS. Daria Radionova este nu doar model și influencer, dar și o femeie de afaceri care întotdeauna a avut tot ce și-a dorit.

Sursă foto: The Sun

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre