Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Ștefan Bănică își sărbătorește mama. Ce urări i-a făcut Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică își sărbătorește mama. Ce urări i-a făcut Andreea Marin
Radu Ștefan Bănică e mândru de mama lui, care își serbează ziua de naștere. Fiul lui Ștefan Bănică i-a spus cât de mult o iubește pe contul de socializare. Andreea Marin a sărit cu urările.

Andreea Marin a reacționat imediat ce Radu Ștefan Bănică a postat o fotografie cu mama sa pe contul de socializare.

„La mulți ani, mama. Te iubesc”, a fost mesajul lui Radu Ștefan Bănică pentru cea mai frumoasă mamă din lume, Camelia Constantinescu. Fiul celebrului Ștefan Bănică a postat câteva fotografii cu cea care i-a dat viață pe contul de socializare, iar mesajele de la vedete au început să curgă.

„Mulți ani și buni împreună”

Prima a fost Andreea Marin care le-a urat celor doi „Mulți ani și buni împreună”, alături de două inimioare. „La mulți ani fericiți”, a fost mesajul Simonei Pătruleasa, urmat de cel al Bellei Santiago. La rândul său, inegalabila cântăreață Angela Gheorghiu a trimis o urare din suflet: „Frumoasă mamă, La mulți ani”. În fotografiile postate, mamă și fiu apar fericiți, îmbrăcați în alb și glumind unul cu celălalt.

Cine e Camelia Constantinescu

Camelia Constantinescu, sărbătorită de Radu Ștefan Bănică

Cu ceva timp în urmă, Radu Ștefan Bănică i-a explicat lui Cosmin Cernat ce înseamnă mama pentru el și cât ajutor i-a oferit în viață.

„Am un mare noroc cu mama mea. Este un sprijin total pe partea de cafenea, dacă nu era mama nu mă băgam într-un astfel de business. Acum doi ani când am intrat în el, nu eram așa ocupat, avusesem și eu o emisiune și făcusem niște bănuți. Vara asta nu am avut timp, nu am ajuns foarte des pe acolo. Am avut-o pe mama, ea este și profi pentru că a mai avut niște restaurante”, a spus el în acel moment.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume Radu. Sursele spun că cei doi s-ar fi despărțit din cauza infidelității artistului, ba chiar s-a scris în presa de cancan că acesta ar fi avut un comportament violent față de ea. Indiferent de zvonuri, ambii au păstrat o relație normală și s-au preocupat de copilul lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre