Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Vâlcan, mărturisiri despre al treilea copil. Când naște Adela Popescu

Radu Vâlcan, mărturisiri despre al treilea copil. Când naște Adela Popescu
Radu Vâlcan a făcut, la Antena Stars, primele declarații despre sarcina Adelei Popescu. Actorul este în culmea fericirii, căci el și Adela au declarat în trecut că își mai doresc un bebeluș.

După ce Adela Popescu a anunțat oficial că este gravidă, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, soțul ei Radu Vâlcan a vorbit pentru Antena Stars despre întreaga experiență.

Prezentatorul a mărturisit de asemenea că știau de sarcină de aproape patru luni, însă au așteptat să treacă primul trimestru, despre care se știe că este cel mai delicat: ”Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”. 

Radu Vâlcan a mai spus și faptul că soția sa a decis să rămână acasă, pentru binele copilului și al întregii familii, în contextul pandemiei. Astfel, vedeta a renunțat la emisiunea pe care o prezenta, fiind inlocuită de Lora, care va prezenta alături de Cove până când Adela se va putea întoarce: ”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebeluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a explicat acesta.

Ce sex va avea bebelușul și când naște Adela 

Radu nu a vrut să dezvăluie dacă cel de-al treilea copil al cuplului va fi băiețel sau fetiță, spunând că ”Vom vedea, cel mai important este că bebeluşul şi Adela sunt sănătoşi, şi eu”, astfel că încă nu se știe dacă cei doi vor avea o fetiță, așa cum declarau la un moment dat că își doresc. 

Despre aflarea veștii, Adela a declarat pentru protv.ro că aceasta a fost o surpriză: ”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”.

Este de așteptat ca prezentatoarea TV să nască undeva în luna Iunie anul acesta.  Prezentatoarea este căsătorită din anul 2015 cu actorul Radu Vâlcan și au împreună doi băieți. 

Florin Piersic Junior ”se joacă” prin casă cu ce are la îndemână. O face cu talent

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre