Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu nu ține în casă bijuteriile scumpe. Ce se ascunde sub masa juratei de la „Bravo, ai stil” în timpul filmărilor

Raluca Bădulescu nu ține în casă bijuteriile scumpe. Ce se ascunde sub masa juratei de la „Bravo, ai stil” în timpul filmărilor
Când vine vorba de imaginea sa, Raluca Bădulescu nu se uită la bani. Și mărturisește că ar fi în stare să renunțe chiar și la mâncare doar pentru a avea hăinuțe la modă și bijuterii.

În plus, nu e pentru prima dată când jurata de la „Bravo, ai stil” ar face economii la sânge pentru a-și achiziționa un produs care îi face cu ochiul.

Pe de altă parte, dacă e vorba de bijuterii foarte scumpe, Raluca a declarat că nu le ține niciodată în casă. “De ce ai observat cerceii și nu ai observat diamantele acestea multe? Cerceii sunt câteva sute de euro în comparație cu ele! Bijuterii de pe la rude, nu!

Eu am toate bijuteriile din familie, practic, dacă cineva ar lua o bijuterie ar fi a mea imediat! Deci nu ar avea ce să mai aibă că le-am luat pe toate de mult! Eu nu spun prețuri niciodată, dar nu le țin acasă, ca să nu fie nimeni impacientat.

Raluca Bădulescu nu ține niciodată în casă bijuteriile scumpe

„Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat!”

Dacă mă pui să mănânc covrigi în fiecare zi, iar apoi, la finalul lunii, îmi cumpăr o geacă foarte scumpă sau o geantă, da, mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă! La mâncare pot să economisesc orice! Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat! Vreau la vacanțe. Unde să porți hainele? În vacanțe vreau, dar de ele nu mă ocup niciodată! Nu le plătesc eu și atunci am și pretenții.”, !”, a declarat vedeta pentru Ego.

Vedeta face chiar și economii pentru a-și cumpăra haine

„Am mereu o banană, pe sănătate, ciocolată, covrigel, biscuiți. Nu știi când ai nevoie, când vrei”

Raluca Bădulescu are mare grijă de felul în care arată, dar în timpul filmărilor pentru „Bravo, ai stil” se găsește întotdeauna câte ceva de ronțăit, de la dulciuri la covrigei… Și tot ea este cea care le aduce colegilor ciocolată. „(…) în geantă am bomboane.

Rar, dar mănânc câte o felie de pizza. Poți să îi întrebi pe colegii mei de la “Bravo, ai stil”, ei știu ce se află sub masă. În momentul în care ne așezăm la jurizare, am mereu o banană, pe sănătate, ciocolată, covrigel, biscuiți. Nu știi când ai nevoie, când vrei! Trebuie să fie ale mele, să le am! Dacă le am, poate nu le mănânc, dar dacă nu le am, e nenorocire! (…) Da, eu sunt vinovata pentru că mereu aduc ciocolată și altele la filmări!”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre