Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu și Cristina Dorobanțu de la Kanal D sunt două femei de succes. Au primit premii la Gala Capital

Raluca Bădulescu și Cristina Dorobanțu de la Kanal D sunt două femei de succes. Au primit premii la Gala Capital
Gala Capital Femei de Succes a premiat doamnele care fac performanță în România. Pe podium s-au situat și Cristina Dorobanțu de la Kanal D și Raluca Bădulescu.

Gala Capital Femei de Succes 2024, un eveniment devenit tradiție, a celebrat doamnele care fac performanță în domeniile lor de activitate. Printre cele care au primit premii s-au numărat Raluca Bădulescu și Cristina Dorobanțu de la Kanal D.

„Mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă”

Cristina Dorobanțu le-a mulțumit colegilor săi

Premiul pentru informare corectă și relevantă a publicului pe care Cristina Dorobanțu l-a primit a fost dedicat de vedetă echipei sale care o ajută să realizeze această interesantă emisiune.

„Mă bucur că activitatea mea și faptul că am pus suflet pe tot parcursul evoluției mele v-au atras atenția astfel încât astăzi să mă aflu aici, alături de atâtea femei extraordinare. Mulțumesc publicului care mă inspiră să fiu tot mai bună în profesia mea și le mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă și alături de care am această misiune frumoasă de a informa corect publicul, zi de zi”, a mărturisit emoționată Cristina Dorobanțu.

„Mă înclin în fața publicului”

Raluca Bădulescu a primit premiul pentru „Autenticitate și Stil”

În ceea ce o privește pe Raluca Dorobanțu, vedeta a fost aplaudată de cei prezenți și a primit premiul pentru „Autenticitate și Stil”. Vedeta a mărturisit că a avut emoții uriașe și a vorbit despre femeile „extraordinare care își fac profesia cu pasiune”, pe care le respectă.

„Mă înclin în fața publicului care a fost alături de mine mereu, și pe micul ecran și în mediul online. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și că pot să ofer din bucuria mea și celor care mă urmăresc”, a spus Raluca Bădulescu.

Topul femeilor de succes, a fost structurat pe zece categorii

Gala a marcat și lansarea Topului Capital 100 Femei de succes și a dezvăluit care sunt doamnele de succes ale României, cu cele mai mari realizări în 2023. Topul femeilor de succes a fost structurat pe zece categorii, e vorba de antreprenoriat, management, administrație publică, cercetare și învățământ, societate civilă, sport, cultură, mass media și emisiuni de divertisment, comunicare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre