Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă și avocatul, relația devine publică. Primele declarații

Raluca Pastramă și avocatul, relația devine publică. Primele declarații
Au trecut aproape patru ani de la divorțul care a avut loc în fața notarului, după ce Pepe și a doua sa soție au decis să-și continue viețile separate. Acum, cei doi foști parteneri de viață au ajuns în sala de judecată. Fosta soție a cântărețului, mama celor două fiice ale acestuia, a hotărât să inițieze un proces împotriva lui Pepe, având ca obiect o ordonanță președințială.

De ceva vreme, Raluca Pastramă distribuie pe rețelele sociale imagini cu avocatul său sau îl menționează. Planurile de proces au oarecare vechime, primele postări apărând încă din vară. În weekend, ea și avocatul au decis să facă mai publică relația, iar primele declarații sunt interesante.

Pepe și Raluca, fosta sa soție, se judecă pentru stabilirea unui nou program de vizită al fiicelor lor, după ce, la cererea mamei, domiciliul fetițelor a fost stabilit, la divorț, acasă la Pepe.

La divorț, domiciliul fiicelor lui Pepe cu Raluca Pastramă a fost stabilit acasă la artist, alături de noua soție a acestuia, Yasmine, și de fiul lor (Instagram)

Recent, Raluca a luat decizia de a-l acționa în judecată pe Pepe, iar acum cei doi se confruntă legal în legătură cu programul de vizită al fiicelor lor. Procesul se anunță destul de complicat. Pepe l-a adus martor pe fostul soț al fostei sale soții, el și Ibrahim Imbru fiind prieteni, iar deseori ies împreună cu toți copiii lor.

De asemenea, Pepe a declarat că deși fetele stau la el, mama nu a plătit niciodată pensie alimentară. Totodată, și el i-a intentat proces Ralucăi, după ce aceasta nu a fost de acord, pe cale amiabilă, cu mutarea fiicelor lor la o școală mai bună, situată în apropierea domiciliului artistului.

Cine este avocatul Alexandru Olănescu

Raluca Pastramă merge în instanță asistată de Alexandru Olănescu, un avocat tânăr de succes, care, în 2020, declara cât de onorat este să dobândească calitatea de partener în cadrul unui cunoscut birou de avocatură, fondat de profesoara sa din facultate.

Raluca Pastramă este reprezentată în procesul cu Pepe de Alexandru Olănescu, un tânăr avocat de succes care îi face declarații publice incitante (Instagram)

„Mă declar cu mândrie un avocat litigant, pasionat de tot ceea ce înseamnă agitația, adrenalina și imprevizibilul din fața instanței de judecată”, spunea acesta într-un interviu din aceeași perioadă. Conform CV-ului, este specializat în drept penal, drept civil, arbitraj, achiziții publice, contencios administrativ, drepturile omului și drepturile europene. Între timp, a devenit și asistent la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu”.

Raluca Pastramă și avocatul, primele declarații cu inimioară

Trecut puțin peste 30 de ani, avocatul a făcut o mișcare interesantă arătând public care este relația cu frumoasa sa clientă, Raluca Pastramă. O menționează cu „#R” și face postări cu inimioare în ceea ce o privește. „Felicitări pentru curajul de care dai dovadă, pentru lupta inegală pe care o porți și pentru faptul că te zbați ca o leoaică pentru copiii tăi, pentru dragostea de mamă pe care o ai… pentru omul frumos cu suflet bun și curat care ești!”, a scris avocatul Olănescu. Raluca a distribuit și ea mesajul avocatului, alături de o inimioară roșie lângă care  a scris, în engleză, „al meu”.

Avocatul olănescu însă a continuat cu un mesaj direct, care nu prea mai lasă loc de interpretări. El a distribuit refrenul unei melodii cunoscute: „Sunt atât de mândru de tine / Hmm, atât de mândru de tine / Îmi place cum mă săruți, îmi dau seama că ți-e dor de mine / Îmi dau seama că te lovește, lovește, lovește, lovește / Nu încerc să fiu romantic, te voi atinge din spate / Doar ca să nu te atașezi (da, da, da)”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri