Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Zenga și-a luat timp să se refacă după divorț. Blondina se relaxează la soare, într-o stațiune de lux

Raluca Zenga și-a luat timp să se refacă după divorț. Blondina se relaxează la soare, într-o stațiune de lux
Cel mai iubit cuplu din showbizul românesc a făcut un anunț care i-a întristat pe fani. Walter și Raluca Zenga sunt în plin proces de divorț. Relația s-a degradat puternic în ultima perioadă, cei doi soți nemaifiind prieteni nici măcar la nivel de Instagram.

Fostul antrenor de la Național și FCSB și soția sa au hotărât că drumurile lor în viață se despart. Această veste a șocat pe toată lumea. În ciuda faptului că nu mai locuiesc în Dubai în aceeași casă, fostul mare portar este topit după copii, Walter Jr. (9 ani) și Samira (11 ani), pe care îi vizitează aproape zilnic. Motivele despărțirii s-au conturat în timp. Apropiații cuplului invocă distanțele dintre cei doi și lipsa tot mai acută a comunicării, îndeosebi de când cu pandemia de coronavirus. 

Tehnicianul a avut mai multe angajamente în ultimii ani, de curând a demisionat și de la Cagliari, fiind obligat, prin natura meseriei, să pună mii de kilometri între el și familie. La rându-i, Raluca era mai mereu plecată în diferite excursii pentru promovarea blogului personal de călătorii, în locații exotice ca India, Sri Lanka sau Africa, unde nu și-a luat aproape niciodată soțul. Coincidență, mai mereu când Walter revenea în Dubai, Raluca “fugea” instant cu treabă!

Unde se destinde Raluca Zenga după divorț

Potrivit ultimei postări de pe contul ei de Instagram, fosta soție a antrenorului de fotbal se află în Dubai unde a și petrecut ziua sa de naștere. Cu un zâmbet larg, frumoasa blondă nu vrea să arate că divorțul o afectează în vreun fel. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Zenga (@ralucazenga.travels)

Îmbrăcată într-o rochie roz, scurtă, blonda arată ca o puștoaică de 20 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a primit numeroase mesaje cu urări. Printre persoanele care i-au transmis gânduri bune se află: Simona Pătruleasa, Corina Caragea, Lora. Este prima ei zi de naștere din ultimii 14 ani pe care o serbează fără Walter Zenga. Cei doi au împreună doi copii, Nicolo și Samira. Fostul jucător de fotbal mai are încă doi fii din prima sa căsnicie. 

Raluca a vorbit o singură dată despre divorț

Antrenorul de 60 de ani a ieșit de mai multe ori și a atacat-o public pe soția cu 22 de ani mai tânără decât el. Blonda a fost mai rezervată în declarații și a preferat să păstreze tăcerea și să fie mai discretă. Raluca a vorbit o singură dată despre divorțul de partenerul său.

În luna iulie, fosta doamnă Zenga a recunoscut că greșelile din relație au venit și din partea ei. Fără a încerca să îl scoată numai pe fostul soț responsabil, Raluca a admis că și ea a avut partea ei de vină. A mărturisit, pe atunci, că a fost o persoană foarte geloasă și dificilă.

Tot la adresa lui Walter Zenga, fosta soție a vorbit foarte frumos, recunoscând meritele pe care le-a avut bărbatul în căsnicia cu ea. Raluca se consideră „un copil capricios și răsfățat”, iar fostul soț a avut multă răbdare și înțelepciune cu ea, conform playtech.ro.

Anca Serea, decizie radicală. Revine pe TV în mijlocul problemelor financiare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre